UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ja rowniez mialam nie przyjemna sytuacje. Wsiadlam do autobusu na tym samym przystanku co kontrolerzy bylo tloczno i przy probie skasowania biletu upadl mi centralnie pod nogi kanara przesunal sie zebym mogla go podniesc a mimo to kasowniki sie zablokowaly i on sam wypisal mi mandat. Nic nie daly zadne wyjasnienia ze "po co wyciagalabym bilet gdybym nie chciala go skasowac, ze mi upadl, zd nie zdarzylam. Do tego to zdarzylo sie odrazu po wejsciu do autobusu wiec cud ze tylko ja nie zdarzylam go skasowac.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    1
    zdenerwowana(2015-04-20)
  • Następna bidulka. Do szkoły wróć, zamiast żale wylewać po internetach. Byk byka bykiem pogania.
  • O teraz Polonista wyskoczyl, wsiadaj do czegos latajacego po miescie niech ci zamkna kasowniki postawia mandat i zobaczymy ty polonista co napiszesz?
  • Nic nie napiszę, wystarczy że ty napisałaś, ośmieszając się przy tym. Teraz masz żal do mnie, że ci się uczyć nie chciało i bilety ci upadają centralnie?
  • Po 1 jestem swiadkiem tego zajscia tej kobiety, i nie tylko ja, po 2 j polski jest mi obojetnym bo jezeli ktos nie potrafi czytac u i ó to imbecyl, wszystko w temacie.
  • Ależ to doskonale widać, że jest ci obojętny, nie musisz tego podkreślać.
Reklama