UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jaki portal takie wyniki sądy
  • Przecież każdy może głosować, w czym problem?
  • MariuszLewandowski-Fc @jdjd - Problem jest taki że kiedy pojawił się formularz nie było na nim ani Grzegorza Brauna ani Romualda Starosielca więc stwierdziłem że nie biorę udziału w wyborach. Po dopisaniu obu tych kandydatów nie mogę oddać głosu na żadnego z nich. Redakcja dokonała zatem manipulacji nie resetując po każdej zmianie listy kandydatów. Wynik jest zatem zupełnie nieadekwatny Metodyka Ławrientija Berii czy brak odpowiedniego podprogramu ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-20)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Miej pretensje do Brauna, że złamał daną Konfederatom obietnicę i wystartował w wyborach.
    2
    1
    patriot(2025-01-21)
  • MariuszLewandowski-Fc @patriot - Wprost przeciwnie, ,. , polecam wywiad z Dziamborem - Mentezn i Bosak sukcesywnie wypychali opozycję wobec rozmów z PIS-em czyli podbijali swoją osobistą wartość kosztem kolegów potem był Korwin.... Braun się postawił ponieważ mimo wszystko ludzie Konfederacji Korony Polskiej nie są na sprzedaż.... Przez te dwa lata jak widzę stało się wszystko przed czym ostrzegałem i sumie dobrze że Braun jest gotowy wyjść na lidera prawicy w Polsce. Prawdziwej prawicy a nie farbowanej
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-21)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Nie było? Nie kłam chłopie, bo sam na Brauna oddałem głos.
  • MariuszLewandowski-Fc @jdjd - Pisz zdaniami nie łapie o co ci chodzi ?
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-22)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Te robotnik, hehehe... To odpowiesz wreszcie na pytanie czy obecnie pracujesz czy jesteś na czyimś utrzymaniu? A mieszkasz na swoim czy kątem u kogoś?
  • MariuszLewandowski-Fc No co ca niedopatrzenie, ,, ,Szanowny Pan nie wie że jestem jego zmiennikiem i zajmuję się Pana żoną po Pana nieobecność ? Utrzymuje się rzecz jasna z gier losowych w szczególności 3,5,8... Jeszcze coś ?
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-23)
Reklama