UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Mam już trochę lat na karku i twierdzę że jeszcze nikomu religia w szkole nie zaszkodziła. Wydaje mi się że to taka moda teraz aby nie chodzić na religię.
  • Od picia tranu też nikt jeszcze nie pomarł a jakoś obowiązku nie ma. Kościół na własne życzenie utracił mandat wiarygodności. Moralność menela pod sklepem jest wyższa niż przeciętnego księdza na parafii. Młodego księdza ekscesy dragi a potem wychodzi taki i mówi nam o trzeźwości... Proboszczom starej daty aż tak nie odbija. Pukają sobie gosposie i ten układ dla każdego jest dobry.
  • To jest strata czasu. Plan jest i tak przeładowany, to jest kuriozum - dzieci mają np.1 godzinę geografii, za to 2 godziny bezużytecznej religii w tygodniu. Do likwidacji, niech będzie jak za moich czasów - religia była w salce na plebanii. Kto pobożny to niech sobie chodzi
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    17
    6
    Me, myself and I(2024-10-23)
  • Jaka katecheza w szkole do kosciola lub niech batmany wezma na swe plebanie a nie do szkoly ja katecheze mialam w kosciele mozna jak mozesz tak pisac to hipokryzja i lizidupa badz otwarty na Boga a nie na interesiarzy ktorzy bawia sie za ludzkie datki
  • Twierdzisz tak na przykładzie islamistów którzy się wysadzają w imię Boga.
  • Religią powinna być w kościele, szkoła powinna być świecka, kto chce się modlić niech idzie do kościoła
Reklama