UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem...
  • TAK PRODUCENCI UKRYWAJĄ W SKŁADZIE GLUTAMINIAN SODU. .. Jeśli na opakowaniu jakiegoś produktu w widzisz w składzie: ekstrakt drożdżowy, autolizowane drożdże, hydrolizowane białka roślinne, hydrolizowane białka to ten produkt ZAWIERA glutaminian sodu a składzie został SPECJALNIE inaczej (choć zgodnie z prawem) nazwany!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    datoopp(2015-07-26)
  • datoopp - tutaj jest mowa o glutenie a nie o glutaminianie, coś ci się pomieszało :P a co do tego glutaminianu sodu to jest to nieszkodliwa, naturalna przyprawa używana od setek lat w chińskiej kuchni, otrzymywana z wodorostów, ciekawostka: nawet organizm człowieka wytwarza niewielkie ilości glutaminianu sodu! tak więc cała nagonka na ten składnik przez szukających teorii spiskowych eko-oszołomów przynosi więcej szkody niż pożytku, chińczycy dodają go do żywności zamiast soli, która jest znacznie bardziej szkodliwa aby ograniczyć jej spożycie
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    5
    expert(2015-07-26)
Reklama