UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A za dwanaście miesięcy - witaj IV ligo - czyli piąty poziomie rozgrywek ! Taki sztos w ponad stutysięcznym mieście.... Wyłączna zasługa wieloletniego Prezesa w sutannie. Dziękujemy Jaśnie Wielmożnej Ekscelencji Eminencji Bóg Zapłać się mówi ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    29
    1
    dyzio(2025-04-26)
  • @dyzio - Myślę, że prezes Guminiak stwierdzi inaczej, że odszedł i odrazu Ol spadła do III ligi a za jego Panowania 8 czy 9 sezonów grała w II lidze. Tylko on odszedł z zarządu i spadek. Tak jak by za jego panowania było cały czas ok.
    9
    4
    okoniowaty(2025-04-26)
  • @okoniowaty - Piszesz bzdury
  • myślę, że @okoniowaty ma na myśli to, że Jego Wysokość Prawie Kardynał powie "jak byłem Prezesem, to drużyna grała w wyższej lidze. Gdy odszedłem - od razu spadli. Czyli to JA byłem Prezesem Tysiąclecia w Elblągu". @okomniowaty - pewnie, że tak powie i będzie powtarzał. Każdy ksiądz i każdy pisowiec by przyjął taką narrację. No bo to, że piłkarze OE spuścili się do niższej ligi, to w istocie musi być wina Tuska. Nie może być inaczej.
    10
    3
    dyzio(2025-04-26)
  • @okoniowaty - Co ty za bzdòry wypisujesz ten faceci nigdy niebył za seniorami mògł 4razu aeansować odpuszczał grał o prio junior żeby utrzymać swoich junioròw za ktòrych i tak rodzice płacili nie wypisuj bzdur odzszedł tylko dlatego bo do końca zrujnował ten zespòł i wiedział że niema piłkarzy już którzy są w stanie itrzymać ten zen zespòł bo źle zaządzał i za dużo osòb od lat się im interesowało czychał jeszcze że PiS będzie zodził i dalej by swoje lody krecił także niewypisiluj bzdòr prawdziwy tprezes by awansował niepatrzył na stadion mòrawe jak by awansował na miasto by były też większe naciski sponsorzy też inni zobacz co zrobiły niepołomice dlaczego nocoń odszedł Adam 5lat temu czy 4jak odchodził to chyba jako jedyny publicznie powiedział o działaniach pseudo prezesa leszczu ty.
Reklama