UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • “Język abstrakcji pozwala odsłonić i dzielić emocje bez odkrywania siebie. Wydaje się on być kodem niemal przeźroczystym, przekazującym treści bez przemocy rozbudowanego namysłu” ktoś to przetłumaczy na polski, bo Google Translate mi się na tym zawiesza?
  • Abstrakcji nie da się przetłumaczyć gdyż sama w sobie brana jest z " czapy" I zupełnie jest to bez znaczenia czy to mamrotanie " ma charakter malarski, czy słowny... I tak nikt nie wie o co chodzi, ale starać się zawsze możesz to zrozumieć robiąc poważne miny: - ja przynajmniej wiem, po tej wystawie, że też mogę być artystą-" odsłonić bez odkrywania siebie" - zasłonić bez zakrywania.. taki focus pokus, jak to zrobić ? Sam artysta, jeszcze tego nie wie, ale zawsze wśród oglądaczy znajdzie się taki jeden jak tych dwóch co ukradli Księżyc
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    No kto kradł?(2024-10-12)
  • Ja ten tekst rozumiem. Ale wychodzi poza AI, poza smsy i niedostępny jest dla tych, co nie mają dobrego wykształcenia humanistycznego. Pozdrawiam serdecznie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Zofia ppp(2024-10-14)
Reklama