UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc A o fakcie że zamiast szukać inwestora na igielit na Górę Chrobrego dzięki lokalnemu PIS-owi mamy plaże już nie piszemy ? No bo się Śliwka obrazi i nie będzie zlecań na kandydaturę PIS-u na Prezydenta ? Prawda Portelu coraz bardziej przypomina serwis Radia Erewań....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    30
    MariuszLewandowski-Fc(2024-12-31)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Ta prawda przypomina śmierdzących bolszewików pradziadów tych którzy rządzą w Elblągu i zrobili sobie z niego prywatny folwark.
  • MariuszLewandowski-Fc @HWWD - Historii nie zmienimy. Elbląg to miks ludzi z Kresów uciekinierów z Warszawy a potem przesiedleń z Akcji Wisła. Jedyną formą walki z robieniem sobie z Miasta folwarku jest aktywność obywateli. Gdzie byłeś podczas otwartej Debaty Budżetowej ? Bolszewicka jest cała Unia Europejska a parademokracja w Polsce to system stworzony i kierowany przez zorganizowane grupy przestępcze zwane Partiami. Miałem nadzieje że ten stan rzecz zmieni Partia Grzegorza Brauna ale jak widzę koledzy z towarzystwa których zrezygnowałem nie dorośli do Statutu KKP który miąłem przyjemność poprzeć swoim głosem acz z uwagami. Nie ma w Elblągu środowiska ludzi niezależnych ponieważ ludzie niezależni z natury rzeczy nie są w stadach Jednostki od zawsze działają same i nie martw się - o ile będzie taka potrzeba zapewne da się wyznaczyć wspólny cel i go zrealizować. Na razie Miasto idzie w dobrą stronę co mnie cieszy Jak zacznie zbaczać będę pierwszym który będzie pokazywał niezadowolenie. Ale nie jak ty w anonimowych wpisach pod publikacjami ale na ulicach miasta jak w 2013.Miej więc więcej odwagi i walcz o Elbląg swoich marzeń zamiast biadolić nad tym co było.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-01)
Reklama