UWAGA!

Wyroby własne

W tym roku ilość zakładów gastronomicznych w Elblągu wzrośnie o jeden punkt w Bażantarni, informował Dziennik Bałtycki z 5 czerwca 1956 r.

Pomimo to planowane obroty Elbląskich Zakładów Gastronomicznych powiększą się o 25,5 proc.
     Wynika z tego jasno, iż jeść będziemy więcej. A czy lepiej?
     No, chyba tak, skoro EZG przewiduję wzrost sprzedaży wyrobów własnych aż o 40 procent w stosunku do roku ubiegłego.
     To mówi wiele, prawda?
     
oprac. Olaf B.

Najnowsze artykuły w dziale Dawno temu

Artykuły powiązane tematycznie

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
Reklama