UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • ttt MariuszLewandowski - Fc. Mam pytanie- wiesz pan kto to jest : KWERULANT SĄDOWY ?. Nie jestem anonimowy !!!!
  • @ttt - Chce panu postawic piwo.
  • MariuszLewandowski-Fc @ttt - Mój drogi proponuje słowo polskie - pieniacz. Nie nie jestem pieniaczem ale w sprawie hejtu i hejterów jest to jedyna droga do usunięcie Tajemnicy Telekomunikacyjnej. Jest Pan anonimowy póki nie podpisze się Pan własnym prawdziwym imieniem i nazwiskiem. Z Polską dwa razy wygrałem w ETPCz wygrałem odszkodowanie od Prokuratury Rejonowej Gdańsk Południe wiele razy byłem oskarżany i uniewinniony dlatego dbając o to żeby usunąć z internetu oszczerców i szmondaków wszelkiej maści będę ich pozywał do sądu. Proszę nie mylić narzędzia jakim jest pozew sądowy z celem jakim jest wyczyszczenie internetu i infantylnych oszustów którym się wydaje że są godnymi następcami Berii I Gebbelsa. Atak na osobę to pierwsza metoda stosowana wobec przeciwnika i dlatego trzeba ją eliminować z Elbląga wszelkimi sposobami. Na tym polu mam sporo sukcesów a skoro Pan o tym nie wie to najlepszy dowód że nie szukam popularności i poklasku na salach sądowych. Ale w denatach i spotkaniach nikt w tym mieście nie zarzuca mi kłamstwa i wiadomo że jak podaje jakieś fakty to zawsze są one prawdziwe. Opinie mogę prezentować błędne ale to czy pracowałem przez lata na zlecenie ABB Zamech w sprawie rozmowy o tej firmie ma znaczenie i nikt mi bezkarnie kłamstwa zarzucać nie będzie szczególnie że z szacunku dla autora którego poznałem osobiście z świetnego wykładu postanowiłem pokazać jeden z dokumentów z mojej przeszłości jakich mam kilka
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-05)
  • MariuszLewandowski-Fc @ttt - CD - Temat jest zbyt poważny żebym skończył na inwektywach wobec ludzi którzy kłamią publicznie na mój temat właśnie dlatego że na swoją Opinię w tej firmie ciężko zapracowałem. Zazwyczaj takie " pyskówki " kończę na bardzo dosadnych inwektywach wobec ich autorów licząc że mnie pozwą jak Poseł Śliwka i sprawę publicznie pokażemy na Sali Rozpraw lub że taki kłamca do mi postawę do tego żeby Policja poszukała w moim imieniu Wszystkie redakcje w Elblągu od czasu do czasu wysyłają numery IP autorów wielu komentarzy ale jakość debaty w internecie podniosła się na tyle że nie muszę robić tego jak w czasie Referendum z 2013 niemal co tydzień, Czasem też odpuszczam ale ponieważ tu ów spór zajął sporą część debaty o załodze Zamechu nie odpuszczę bo temat jest niezwykle ważny dla Elbląga. Finał Sądowy się zapowiada bo przeprosin nie widzę więc proszę poczekać jako poszkodowany złożę wniosek o toczenie sprawy publicznie i poinformuję o terminie wszystkie lokalne media. Twarz autora oszczerstwa zapewne zobaczymy za jakieś 6-7 miesięcy bo tyle trwa korespondencja między Redakcjami Operatorami Telekomunikacyjnymi i wydziałem KWP w Olsztynie które zajmuje się przestępstwami w internecie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-05)
  • ttt Czytaj następny komentarz może kiedyś pójdziemy na piwo- piję harnasia- hihihi
Reklama