UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Miesiąc temu pracowałem w montowni Volkswagena w Wolksburgu przy logistyce jednej z 4 linii montażowej. Liczebność jednej ze zmian w tej fabryce to około 6 może 7 tyś osób. Pracują tam Niemcy Włosi Turcy Polacy Rosjanie Ukraińcy i emigranci z Afryki. Przytłaczające jest porównanie najlepszych lat "Zamechu" z główną, ale nie jedyną montownią Volskswagena....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    17
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-04)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Kreuje się Pan na takiego lokalnego działacza. Tymczasem jeździ Pan za granicę by dorobić. Nie sztuka uruchomić linie w Wolfsburgu. Tu w Elblągu niech Pan pokaże na co Pana stać gospodarczo. Niech Pan stworzy jakies stanowiska pracy, a najlepiej taką linie produkcyjna. Komentowac i pouczac innych jest latwo
  • MariuszLewandowski-Fc Drogi Panie swój wkład w życie gospodarcze Elbląga ale i funkcjonowanie Zamechu mam i to nie najmniejszy proszę więc nie prowokować bo lista moich nagród może zapełnić jedną z gablot Muzeum Techniki bez żadnych problemów i niewiele będzie podobnych dlatego bardzo strzegę się pychy i samochwalstwa Przez 20 lat pracowałem z sukcesami w tym 10 na zlecenie "ABB Zamech LTD" chyba w każdej komórce związanej z Izbą Pomiarów. Jeśli Pana zdaniem "piszę głupoty" to chętnie poczytam rzeczy mądrzejsze. Przypominam też szanownemu Panu że po Referendum które miałem przyjemność inicjować na Modrzewinie powstało chyba ponad 10 fabryk dzięki temu co Premier Tusk zrobił dla sukcesu wyborczego Poseł Gelert. Proponuję najpierw pomyśleć z kogo próbuje Pan drwić Komentować przekazując wiedze i doświadczenia nie jest łatwo właśnie dzięki podobnym do Pana nieświadomym spraw i nie znającym ludziom malkontentom. Proponuje to przemyśleć i albo pisać rzeczy modre albo milczeć. Jak wiadomo milczenie jest złotem w wypadku tego rodzaju komentarzy błyszczy szczególnie mocno....
    4
    13
  • @MariuszLewandowski-Fc - Nie wierzę w to co napisałeś. To zwykłe bajeczki. Nikt rozumny nie wierzy w puste anonimowe komentarze bo to ze jest jakas fotka idane niby osobowe nic nie znaczą też mogę się podpisać jadzia tarnowsska i to niby prawda? Dlatego to co piszesz lewa fc to ściema do kwadratu a jak nie to udowodnij tutaj że tam tyle pracowałes pokaz skan swiadectw pracy, dyplomów i odznak, bo tak nikt ci nie uwierzy a ze napiszesz że nie checsz sie tych chwalić boś skromny to taki chwyt kato-jehowy nic nie mów a uwierz. w bajki to naiwni wierzą ja tobie nie wierze dopóki nie udowodnisz tego co napisałeś. Dla mnie tam nie pracowałeś. nikt cie nie zna i nigdy o tobie nie słyszałem a pracowałem wiele... takżę skończ pisać dyrdymaly i posyp sobie głowę jemiołą; -D
  • MariuszLewandowski-Fc Mój drogi widzę że nie zrozumiałeś tego co napisałem więc z innej beczki - zawodowy oszust wszędzie węszy oszustwa ponieważ taki jest jego sposób myślenia. Sam stosujesz metody ataku na osobę z nie piszesz o sprawie - wniosek jesteś hejterem i sam oszukujesz więc zakładasz że inni też oszukują. Niczego nikomu nie muszę udowadniać ponieważ nie robię kariery politycznej o nie muszę starać się o poklask. Nie muszę też chodzić pod krawatem i zachowywać jakiejkolwiek poprawności politycznej Ale że kilka rzeczy mam pod ręką to proszę
    4
    12
  • @MariuszLewandowski-Fc - Jak nie musisz, jak nie musisz... zawsze się wymądrzasz, mędrkujesz, poprawiasz i w ogóle jesteś naj naj naj, to pokaz co potrafisz? potrafisz? Wiedziałam że tak napiszesz że bedziesz pisał te schemty typu nic nie muszę bo to i tamto i owano, a skończ pan i wstydu oszczędź, nikt tutaj nie uwierzy w to co napiszesz bez dowodu a pisać kazdy może tylko sęk w tym kto w to wierzy; -D Tylko naiwni wierzą w to co piszesz... anonimowe pisanie komentarzy to już plaga
  • MariuszLewandowski-Fc Nie muszę ale to masz w skanie. Jeśli zarzucasz mi kłamstwo to z przyjemnością zaproszę Cię do Sądu Rejonowego ale nie skończy się to dla ciebie kwotą 5 tysięcy zł Ja od 2012 nie pisze komentarzy anonimowo /chyba ze zapomnę się zalogować/ a paru ludzi już się przekonało że na sali rozpraw radzę sobie dość sprawnie. Nikt nie musi w nic wierzyć - fakty kolego można sprawdzić a moich opinii nikt podzielać nie musi. To co kłamię czy nie kłamię bo zaraz możemy spotkać się na Sali Rozpraw ?
    0
    12
  • @MariuszLewandowski-Fc - "w Wolksburgu " tiaaaa, w Wolksburgu.... chyba Niemcy ciebie do sądu podadzą...
  • MariuszLewandowski-Fc Zapewne masz racje.... jestem im winien 60 euro za jazdę bez pasów więc pewnie podadzą. Dobrze że mi przypomniałeś - dzięki.....
    3
    1
Reklama