UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Bruk to jeszcze nic, najgorsze jest to ze Elblag jako miasto osiadł na dnie zagrzebany w mule marazmu, bylejakosci, kolesiostwa, niegospodarnosci, nierobstwa. Elblag; lezy na dnie gospodarczo, przemyslowo, kulturowo, lezy oswiata. Brak rozwoju a jedyne co rosnie to bezrobocie. To zaleganie na dnie jest opieczetowane przez towarzyszy z PO, PLS, Lewica. Było światełko w tunelu za rzadow PIS ale szkodnicy motorowka, ćwierk, nakretka blokowali rozwoj miasta na zlosc PIS. Woleli zeby zamiast portu z prawdziwego zdarzenia byl parking dla tirow z obeliskiem.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    2
    Jawamwójtaniewybierałem(2024-10-30)
  • @Jawamwójtaniewybierałem - światełko w tunelu za rządów pisu? tylko, że to była lokomotywa Hashtagi: #hahaha
  • Zgadza sie lokomotywa rozwoju. Teraz pod nierzadem PO miasto przypomina wagon odstawiony na boczny tor przeznaczony do kasacji. Dziwne ze elblazanie cos takiego toleruja i przypominaja skrepowane sniete ryby nie ganiac nierobow.
    4
    3
    Jawamwójtaniewybierałem(2024-10-30)
  • @Jawamwójtaniewybierałem - a może towarzysz polexit zaproponuje referendum w tej materii
    2
    1
    mama karoliny(2024-10-30)
Reklama