UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To teraz policzmy wszystko i zastanówmy się, czy w tej formie WOŚP się kalkuluje? Wydatki samorządów, wojska, policji itd są spore. Do tego wypuszczenie w powietrze światełka do nieba...
  • To podaj te wydatki filozofie, życzę szybkiej konieczności tobie lub osobie bliskiej konieczności skorzystania ze sprzętu sfinansowanego przez WOŚP. Będziesz inaczej kalkulował i mówił.
  • "życzę szybkiej konieczności tobie lub osobie bliskiej konieczności skorzystania ze sprzętu sfinansowanego przez WOŚP" - wiesz, że to złorzeczenie? To wraca do głoszącego z podwójną mocą - zawsze. Brak słów
  • @Dwa - Sprawdź definicję słowa "złorzeczenie". To dobro wraca, nie złe. A klątwa kogo dopada, też tego co ją wypowiada? Brak słów na te zabobony. Brak słów na te ataki na fundację, która nikomu nie wyrządza żadnej krzywdy. Módl się.
  • Kalkuluje ? Czy życie ludzkie, walka o nie to kalkulacja ? Gdyby miliarder mógł wydłużył by pierwszy swoje życie ! Uwierz mi mam gdzieś politykę która nas podzieliła, nie dane mi było wrzucić do puszki bo mój czas dobiega końca, mimo dobrego zdrowia i tylko 61 lat ! Dlaczego ? Czy to ważne ? I tak mnie poczujesz swoją mądrość, leżącego podepczesz....
  • "Brak słów na te zabobony" - Ależ ja jestem za WOŚP całym sercem, tylko po co upodabniać się do pisowców i pisać takie wpisy? O to mi chodziło.
  • A to względem czego? Muszę nastawić mój piorunizator odorowy tumanizujący dokumentnie na odpowiednią siłę rażenia wobec adwersarza. No więc o co idzie, śmiało? Kosmita
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    Kosmita(2025-01-28)
  • Gon się buraku zawistny jak Owsik
  • A ja nie chcę żeby na moim zdrowiu żerował jakiś cwaniaczek dzierżawiąc szpitalom sprzęt który kupił za nie swoje pieniądze ale za to domagam się rozliczenia NFZ i dyrektorów szpitali którzy płacą te dzierżawy a nie potrafią sami zadbać o narzędzia ich pracy i tylko potrafią skomleć na brak funduszy i słabe zarobki w służbie zdrowia ale żeby dobrze zarabiać to trzeba coś kolwiek umieć a nie goglować w intrenecie na co pacjent jest chory. Jedyny sposobem na służbę zdrowia jest zniesienie obowiązkowej składki zdrowotnej i zastąpienie jej prywatnym ubezpieczeniem a wtedy okaże się na jakim poziomie mamy szpitalnictwo, teraz a żeby się wyleczyć i tak idziemy prywatnie bo państwowo nie mamy szans.
  • @jezon - "Żadnych dzierżaw, jeżeli chodzi o sprzęt przekazany przez Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy, nasz szpital nie posiada. Z fundacją podpisujemy jedynie umowy darowizn - informuje Marta Laska" - KŁAMIESZ I kłamiesz pisowcu
Reklama