UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Miało być lepiej a jest jeszcze gorzej niż za PiS. W Elblągu PO zablokowało budowę portu Państwowego efekt jest taki że ten port nigdy nie powstanie. To celowe działanie na szkodę miasta. Tych którzy blokowali powinno się wydalić na wschód z terenu RP lub osadzić w więzieniu na kilka dekad. Dalej nie ma praworządności w Polsce skoro szkodnicy chodzą na wolności i piastują urzędy?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    1
    Jawamwojtaniewybierałem(2024-12-30)
  • MariuszLewandowski-Fc @Jawamwojtaniewybierałem - Mój drogi ponieważ PO blokowała budowę kanału w 2013 wygrał śp. Jerzy Wilk poparty przez "Wolny Elbląg" i sam za tym głosowałem. A że PIS złamał deklaracje śp. Jerzego Wilka w zakresie pogłębienia przez Rząd całego toru wodnego imć Pan Śliwka dostał kopa - najpierw mojego potem i od reszty wyborców. A skąd wydatki na przekop poszybowały 300% w górę sprawdzę bo w Sadzie ma się pojawić Raport NiK w pełnej formie. Jestem ciekaw jak się do niego nasz owocowy eks-kandydat odniesie..... Nie chcesz ich na urzędach - walcz o ich przegraną w każdych wyborach każdą sprawiedliwą metodą. Albo nie narzekaj na własne lenistwo..... Fotka dawna odlewnia "Bumaru" w Pasłęku - chcesz żeby tak wyglądał Elbląg ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2024-12-30)
Reklama