UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nadal widać w komentarzach, że poprzednia ogólnopolska władza i jej lokalni klakierzy, nie są w stanie pogodzić się z wynikami lokalnych wyborów. Mistrzowie hejtu nadal prowadzą bezczelną czasem walkę na komentarze, stworzona grupa przed wyborami samorządowymi sowicie kiedyś opłacana nadal pracuje i mąci ludziom w głowach. Uniknęliśmy w Elblągu wygranej partii która bezczelnymi metodami pluła i pluje nadal na wszystkich, tworząc swój świat od marionetkowego króla po marionetkowego wyborcę. Wszędzie widać, że co nie po ich myśli to niezgodne z ich postrzeganiem rzeczywistości. Strach pomyśleć, co by było lokalnie. Wybory wygrał lepszy, a mam nadzieję, że z dnia na dzień pokazuje, że to był jednak dobry wybór.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    11
    Matteoo777(2024-12-30)
  • @Matteoo777 - Sam hejtujesz i uważasz się za kogoś lepszego. Pomawiasz o jakieś grupy zorganizowane na Portelu choć nie masz ani jednego dowodu na swoja tezę. Słabe to jest i tak już oklepane że nikt o zdrowych zmysłach już tego nie łyka.
  • MariuszLewandowski-Fc @Matteoo777 - Klakierzy PIS-u to nie mają pojęcia o czym piszą więc jadą jednolinijkowym przekazem dnia adresowanym do "jednokomórkowych" czytelników Najgorsze dla nich że zaczęli pluć na śp. Jerzego Wilka i jego zapowiedzi deklaracje i decyzje. To dziś już tylko grupa wiejskich głupków a szkoda - dobra zmiana okazała się fatalna dla nich samych
    2
    12
    MariuszLewandowski-Fc(2024-12-30)
  • Jak jest naprawdę z hejtem waszym to najlepiej wy wiecie. Potraficie robić wodę z mózgu maluczkim.
    3
    0
    Matteoo777(2024-12-30)
  • MariuszLewandowski-Fc @Matteoo777 - Na szczęście w Elblągu nie ma naprawdę groźnych hejterów i to zasługa tego że po Referendum w 2013 paru namierzyłem i postawiłem przed sądem Przynajmniej u nas nikt nie stara się nikogo anonimowo znieważać czy pomawiać a po zmianie przepisów za PIS-u jest to jeszcze łatwiejsze. Natomiast manipulacje czy przeinaczenia można łatwo skontrować o ile się posiada odpowiednią wiedzę i zestawia fakty. Ludziom z rozumem trudno namieszać w głowie niezbyt mądrymi wpisami rodem z podręcznika agitatora
    1
    7
  • @MariuszLewandowski-Fc - Mariuszu, to wszystko prawda. Tylko Twoje ostatnie zdanie niestety świadczy o tym, że nadal jest w tym kraju wielu ludzi przytrutych lub przydymionych i z tym rozsądnym myśleniem jest jak z poszukiwaniem ziemniaka w klasycznym rosole.
    1
    2
    Matteoo777(2024-12-30)
  • MariuszLewandowski-Fc @Matteoo777 - Właśnie skonsumowałem zupę pomidorową z jajkiem na twardo w kontekście ziemniaka. Wszędzie są ludzie niezdolni do sprawowania funkcji które piastują Tyle że czytając te jednolinijkowce aż tęsknie za barwnymi opisami twierdzącymi że jestem pedofilem, pedałem zaplutym karłem reakcji czy że nie umiem pisać. Z drugiej strony mam nadzieje że i w portalach społecznościowych nikt nie jedzie po dzieciach doprowadzając je do samobójstwa. Mam nadzieje że takich "ziemniaków" więcej już nie będzie a rosół da się strawić.
    0
    0
Reklama