UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Byłem bezpośrednim świadkiem zdarzenia. Wpuściłem Panią na przejście. Z końca kolumny pan w Porsche zjechał na prawy pas ruchu - co widzialem w lusterku. Trwało to ułamki sekund. Ryk silnika Porsche i kobieta schodząc z przejścia z ogromnym impetem została potrącona przez tego kierowcę. Pani leciała kilka metrów w górę a upadła około 20 metrów za przejściem. Nie można pomylić gazu z hamulcem. Kierowca tego Porsche w sposób perfidny zmienił pas ruchu aby zdążyć na zielone światło na skrzyżowaniu. Tłumaczenie kierowcy jest irracjonalne, a jeśli komuś myli się pedał gazu z hamulcem to powinien nie siadać za kierownicę. Widok tego zdarzenia na zawsze pozostanie zapisany w mojej głowie niczym film w zwolnionym tempie. Coś strasznego i traumatycznego. Hashtagi: #wypadek, #potracenie, #elblag, #teletaxi
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    35
    1
    Świadek zdarzenia - taksówka(2025-01-20)
  • @Świadek zdarzenia - taksówka - "Tłumaczenie kierowcy jest irracjonalne... "? Kierowaca KŁAMIE
  • @Świadek zdarzenia - taksówka - Mam nadzieję, że policjanci przeprowadzą rzetelnie dochodzenie i sprawdzą monitoring i pozyskają zeznania świadków. Rodzina poszkodowanej powinna mu założyć sprawę cywilną.
    17
    1
    Tak to widzę.(2025-01-20)
  • @Świadek zdarzenia - taksówka - Proszę zgłosić się na policję jako świadek. Ten z Porsche jest znany, powinien beknac też za inne sprawy
    15
    0
    SevenEleven(2025-01-20)
  • @Tak to widzę. - Masz rację. Ten widok będzie mi się śnił po nocach. Coś strasznego, być świadkiem takiej tragedii.
    5
    0
    Świadek - taksówkarz Tele Ta(2025-01-20)
  • Przykro mi to stwierdzić ale masz rację. To było celowe działanie kierowcy. Jego manewr wyprzedzania kolumny aut widziałem od początku.
    7
    0
    Świadek - taksówkarz Tele(2025-01-20)
  • @Świadek - taksówkarz Tele - Mam nadzieję, że sprawa będzie głośna. I dowiemy się co to za mistrz
  • @SevenEleven - Oczywiście, policja ma moje dane, które przekazałem na miejscu wypadku. W razie konieczności będą się ze mną kontaktować - tak usłyszałem od Pani Policjant. Funkcjonariusze twierdzili, że są tam kamery i obraz będzie wówczas jasny. Potwierdzi moje słowa. Kierowca chciał wyprzedzić nas bo chciał zdążyć na zielone światło. Nie rozumiem tylko jak ktoś normalny może zrobić coś takiego, widząc że stoją inne auta przed nim i przed przejściem dla pieszych. Zero wyobraźni. Zero myślenia. Trauma na całe życie dla mnie. Oby Pani przeżyła.
    2
    0
    TaksówkarzTeleTaxi(2025-01-20)
  • @Świadek zdarzenia - taksówka - Proszę Pana, proszę się zgłosić na policję. pana zeznania bardzo pomogą w ukaraniu kierowcy. Pisze i proszę jako znajoma potrąconej pani. Hashtagi: #Bardzoprosimy
Reklama