UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
  • Jakie kelnerki? Proszę nie ubliżaj kelnerkom i kelnerom.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    Hania.(2022-11-03)
  • @po raz pierwszy i ostatni - Na golonkę to polecam bar dla TIR'owców w Komorowie przy dawnej stacji paliw Lukoil (obecnie Amic).
  • Futro w garach i tależach
  • Hahahah, ale pojechała.500 plus i alimenty na knajpę idą.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    Cichosza(2022-11-04)
  • GM fascynuje fakt, że ktoś zgadza się na udział w programie z blond godżillą z loczkami...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    GłębokaMyśl(2022-11-04)
  • Widzieliście ten odcinek. Jeden z tych łzawych epizodów pod tytułem mam 300 PLN dziennie w kasie utargu a kosztów stałych pewnie ok 10tys. Ręce opadają ze smutku bo osoba to prowadząca porwała się z przysłowiową motyką na słońce. Ja rozumiem, zły czas pandemia, start tego biznesu praktycznie nie istniał, wspólnicy połapali w czas, że utopią pieniądze. Dobry majster może prowadzić dobrze prosperującą firmę budowlaną ale tylko kiedy ma łeb na karku. Tak samo jest z byciem restauratorem. Jeszcze ten sztuczny lans ludzi sukcesu, elbląskie kurczaki, które od lat były rożnem teraz podaje się za sukces Pani Magdy no ludzie tak się kreuje pseudo bohaterów.
Reklama