UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nawet konie w Stadninie w Kadynach wiedzą, że to szkodzi, ale trudno zrezygnować. Polecam Tabex fantastyczny lek, w ciągi 30 dni można się odzwyczaić. Jak byłem szefem jednej firmy pytałem : palisz ? Jak tak to NDB. Starych palaczy odzyczajalem w ten sposób : palarnia byla na dworze / bo przy produkcji były środki łatwopalne ?. Palącemu kazałem palić " oszczędnie" czyli nie wydychać ! Po kilku cztachach delikwent rzygał jak kot... do dzisiaj dziękują mi za tą " kurację ". Inna skuteczna metoda : przy stanowiskach pracy wywieszałem oferty biur podróży z dopiskiem... rzucając palenie jedziesz na wycieczkę np. do Egiptu...
  • A każdy wie, że palisz = masz przerwy. Kierownicy w ten sposób nauczyli się palić. Od prostych szeregowych pracowników. A jakbyś dał premię do stawki godzinowej powiesiłbyś kartkę. Dobry szef. Premia co miesiąc. Malediwy czekają. Zanzibar czeka. Do Egiptu plebs jeździ na 800+
  • ale januszerskie podejście. chłopie, ty nawet krów nie powinieneś pilnować na pastwisku, że o zarządzaniu ludźmi nie wspomnę
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    2
    Jacyna(2024-11-19)
  • Były smoki w tej bajce
Reklama