UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nikt normalny nie uwierzy w to, patrząc jak 30% lokali na wynajem stoi pusta, że budynki Porta Mare zostaną zapełnione przez najemców. W tym, powoli umierającym mieście, inwestycja ta wydaje się, delikatnie mówiąc, przeszacowana. Obstawiam, że 20-30% powierzchni będzie wynajęta. Wspomnicie moje słowa.
  • MariuszLewandowski-Fc W Porta Maris szybko pojawią się instytucje państwowe - o to się nie martw rząd buduje rząd wykorzysta. Może przeniesie się tam cała Energa i zarząd portu plus cała reszta poza Obwodowym Urzędem Miar i Policją a szkoda bo to Policja powinna się tam przenieść jak najszybciej. Są jeszcze firmy z Gdańska i miejmy nadzieje że nie będzie tych z Olsztyna bo wtedy będę nas dalej kolonizować. Tyle że EPT trochę traci sens, ,, ,,
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    9
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-01)
  • Najlepszy to jest regał park. Kiedy został oddany z dwa trzy lata temu a lokale usługowe cały czas na wynajem. Centrum miasta. Problem pewnie leży w parkingu którego nie ma
  • @MariuszLewandowski-Fc - albo mocno się zdziwisz jak za jakiś czas będą tam apartamenty
  • MariuszLewandowski-Fc Miejsca w Elblągu aż za dużo i gdyby ktoś chciał apartamentowiec to wiele lepszy biznes miąłby na starych budynkach po PZU ciągle w użyciu i lepsza lokalizacja. Ale nie lokal jest najważniejszy ale dobra nowoczesna struktura prawna i grono pasjonatów którzy będą to wspierać. A cena nieruchomości z duszą też jest inna nić gołych ścian co też warto wiedzieć W Hamburgu powstały loftty po 200 metrów z zachowanymi oknami na dwa piętra i wbudowanymi w ściany urządzeniami suwnic czy dźwigów i to też swego rodzaju muzeum techniki. Liczy się pomysł a nie miejsce czy osoby Ja jestem za halą Nowej Odlewni Zamechu ale i Odlewnia Żeliwa była supermiejscem. Może hale Elazmu jeśli są puste ? Funkcja nie miejsce.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-02)
Reklama