UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nagrody wedle klucza, czy rzeczywistych zasług?
  • Co za głupie pytanie... Przecież nie dostali wyróżnień za legitymacje partyjne.
  • Zawsze obowiązuje klucz partyjny, teraz wszczególmości. W niektórych miastach województwa obecni dyrektorzy dostają propozycje nie do odrzucenia aby upchać swoich na stanowiska.
  • Za darmo nic nie dają...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    8
    Tak mi się wydaje(2024-10-16)
  • Czy komuś leci gil z nosa? Jeśli tak to pewnie z klucza partyjnego. Partia dała a teraz partia odbiera. Musicie o tym wiedzieć
    4
    0
    To wszystko prawda!(2024-10-17)
  • Oczywiście że według klucza - bez wątpienia.
  • Moi mili Państwo, muszę Państwa poinformować, że owe odznaczenia - medale nie wiązały się z gratyfikacją finansową, więc niech żal pupska Wam nie ściska, a ja jako nauczyciel- odznaczony nie jestem niedorajdą, uczenie młodych ludzi odkrywania świata, tolerancji i bycia dobrym poszukującym człowiekiem to misja. Widać, że nie wszyscy Państwo, którzy pozostawiają komentarze spotkali na swojej drodze mentora, a szkoda. Dużo w Was goryczy, jadu. Jeszcze moment, jeszce chwila i nie bedzie miał kto uczyc Państwa wnuków i dzieci... sami bedziecie mogli się wtedy realizować
    9
    2
    belferka(2024-10-17)
  • @belferka - Proszę nas nie straszyć. Może by tak do fizycznej pracy? Pozdr.
    1
    5
    Mały Bobas(2024-10-17)
Reklama