UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Chodzę na mecze już od jakiegoś czasu i nie rozumiem decyzji trenera, dlaczego młodzi zawodnicy dostają tak mało szans na pokazanie się wczoraj na meczu Szymon dostał minuty i Poprostu zmiażdżył bsms ten zawodnik dysponuje takim rzutem że jestem pod wrażeniem niesamowita wizja ten zawodnik jest kompletny wraz ze swoim bratem tworzą niezwykle mocny duet przypominają mi braci karabatic więcej minut na boisku dla tych zawodników i centralną jest w zasięgu Hashtagi: #Kibic
  • Trochę racji w tym jest. Z takim zespołem jak Bartoszyce powinien grać 2 skład na ogranie. Bo kiedy jak nie w takim meczu?
  • @:( - A byłeś ze komentujesz ? Przecież grali wszyscy którzy byli w składzie
  • Byłem, chodzę regularnie na wszystkie mecze. Wiem, że wszyscy grali. Mówię o większej ilości czasu na boisku. Kiedy zdobywać doświadczenie jak nie w takim meczu? I liga za rogiem- tam się będą uczyć? Rozumiem zdobycie przewagi 1 składem- ale potem? Za mało czasu gry dla mniej doświadczonych- o tym mówię.
Reklama