UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Od paru lat wyczynowo uprawiam sporty, ale przyznam się, że dla mnie lekcja wf-u w szkole średniej była katorgą i robiłam wszystko żeby nie ćwiczyć. Głównie chyba dlatego, że nienawidziłam ćwiczyć wśród innych ludzi, zwłaszcza kiedy lekcję wf-u miałam z chłopakami. Wtedy te zajęcia nigdy nie obyły się bez jakiś głupich komentarzy z ich strony, a dla dojrzewającej dziewczyny pewne teksty w pamięć zapadają. Do dzisiaj tak mi zostało, że nie lubię siłowni, czy fitnessu i ćwiczę sama w domu.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    15
    2
    40latkaa(2025-01-03)
  • @40latkaa - Boisz się Twoje prawo. Bo na siłowni wszyscy przerywaja trening jak wchodzi kobietą na salę. Ale jak sukienkę założysz ledwie za tyłek to wtedy się nie patrzą na ulicy. Komedia.
  • Problem nie jest w krótkiej spódnicy ale w tych zb... okach gapiących się na kobietę
  • "Problem nie jest w krótkiej - facet gapiący się na nogi kobiety czy jej dolną partię pleców raczej nie jest zb... iem ale kobieta nadmiernie się odsłaniająca no to już..... tak trochę ekshibicjonizmem zalatuje.....
  • @40latkaa - Tak się wychowuje chłopców. Bezstresowo bezkarnie i usprawiedliwia się ich chamstwo czy wręcz przestępstwa. Część z nich jest taka również w dorosłym życiu
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    0
    Kto nie ma pokus?(2025-01-03)
  • @40latkaa - ćwiczysz przy lodówce ????? haaaaa
  • Ta spódnica jest po to, żeby się nie gapili? Ciekawa teoria.
Reklama