UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Może przestaniecie okradać niepełnosprawnych majacych dochody do 30000zł z możliwości odliczenia ulgi rehabilitacyjnej ( 2280zł) ! Te osoby nie płacą podatku więc nie mogą odliczyć tej ulgi. To jakies 280 zł na rok. Nie wstyd wam ! Ale rozdawnictwo innej maści kwitnie - bon taki, siaki i inne dopłaty bez pytania czy ktoś płaci podatek. Wstyd i hańba.. Najłatwiej okraść najsłabszych.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    0
    Dranstwo!(2024-09-18)
  • @Dranstwo! - Witam mam orzeczenie o głęboki stopni niepełnosprawności by na zasiłek wspierający czekam o kwietnia dostałam pism z wozon że mam czekać do32grudnia jak zyz mieszkam sama nie daję już rady
  • @Dranstwo! - OzN są nieliczącą się w wyborach grupą społeczną której warto zabierać by dawać tym co w wyborach się liczą
  • @Dranstwo! - Mam pierwszą grupę. Pracuje i płacę podatki z których mogę sobie odliczyć tą ulgę. To proste. Czego nie rozumiesz? Jak nie płacisz to sorry, może chcesz tą kasę z tego co ja zarobiłem. Pójdziesz do pracy to będziesz mógł sobie odliczyć.
    0
    0
    Inwalida stopień znaczny(2024-09-19)
  • @Inwalida stopień znaczny - Jak ktoś kto ma znaczny może pracować, nie do wiary
  • Te zasiłki dla niepełnosprawnych to kpina. MAM NIEPEŁNOSPRAWNOŚĆ UMIARKOWANĄ. zasiłek dostałam na rok bo niepełnosprawnośç może się poprawić. RENSTA Z TYTUŁU NIEZDOLNOŚCI DO PRACY A 4 LATA. I JAK JEST Z TYMI KOMISJAMI
    0
    0
    Chora BEz trzustki(2024-09-19)
  • Mąż składał w lutym i dalej czeka 😄
  • @Dranstwo! - Draństwo i niesprawiedliwość społeczna !!!
  • @Dranstwo! - Przecież skoro nie płacą podatku to z czego mają mieć zwrot?
  • @Dranstwo! - Tak, to draństwo.
  • @Dranstwo! - wszystko wyjdzie na swiatlo dzienne... wszyscy złodzieje zapłacą wysoką cene. wstyd będzie najgorszy
  • @Dranstwo! - Dobrze piszą, wstyd dla rządu, a komisje nie wiedzą, że to właśnie Pracodawcy nie chcą zatrudniać Niepełnosprawnych, więc tacy ludzie biedni skąd mają mieć pieniądze?
  • @Dranstwo! - Jak można okradać kogoś z ulgi podatkowej z ulgi rehabilitacyjnej, kto nie płaci podatku ( dochód pow.30 tys. ) ? Nie płaci podatku - nie ma ulgi. Proste. Ktoś grzmi w poście że jest okradany. Chciałby by mu jeszcze dopłacano jakieś 280 zł. Nie płacisz podatku - to jest twoja ulga. Pozdrawiam
Reklama