UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ciekawe ilu cwaniaczków się załapie. Pomogłem wielu ludziom a później tylko słyszałem jaki to ja frajer jestem.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    4
    Za robotę się wziąć(2024-11-26)
  • @Za robotę się wziąć - To prawda! Nie pracują tylko żerują na nas naiwniakach!!!! Już dawno powiedziałam wolę dać na schronisko dla zwierząt niż nierobom!!!!!
  • @Za robotę się wziąć - Nie mędrkuj, tylko daj popracować, cwaniaku.
  • To niech Pani wyślę pieniążki na Schronisko albo zrobi im paczkę. Akurat zbliżają się święta to prezent super będzie. Ale po co bezsensu komentować ze się pomoże zwierzęta, a nie ludzią? Bez urazy, ale patrząc na taki komentarz wnioskuję że gdyby ktoś przy Pani z głodu umierał ale byłby np. bezdomny też by Pani nie pomogła bo stwierdziłaby Pani że naiwniaka szuka? Nie mogę patrzeć na takie komentarze bo nie wiem kto siedzi po drugiej stronie i nie wiem jak bardzo musi mieć nudne życie aby wypisywać takie kocopoły... Najchętniej spotkałabym się z wami wszystkimi, żeby spojrzeć wam w oczy i powiedzieć parę słów na żywo nie przez internet może wtedy zmienilibyście zdanie i właśnie otworzyli oczy...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    Bez pozdrowień(2024-11-30)
  • @Bez pozdrowień - Pidaj datę, godzinę i miejsce spotkamy się i pirozmawiamy, czekam.
  • @Bez pozdrowień - popatrz na siebie inni chociaż nie wyciągają rąk po nie swoje!!!!! bo łatwo żyj z czyiś podatków i pieniędzy! jak taka bogata to dawaj albo jak ci mało to weź się do roboty!
Reklama