UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Brak inwestorów, brak nowych zakładów pracy, marazm, a oni myślą o muzeach hahaha.
  • MariuszLewandowski-Fc @8712x - Mój drogi chodzi o pozyskanie środków z Warszawy po linii Ministerialnej z minimalnym wkładem samorządu i jak największym wkładem pracy ale i kasy przez pasjonatów. Ludzie od lat robią to sami - trzeba zrobić instytucje nadać jej statut i pisać projekty. Wolisz Muzeum czy jakieś pierdu pitu ? Ja chcę pokazać dlaczego jestem dumny w Elbląga a ty jak widzę jesteś defetystą który potrafi tylko narzekać. To przez takich jak ty jest tu marazm a nowe zakłady pracy są - na Modrzewinie gdzie przed Referendum była chyba tylko fabryka okien. Myśl dlaczego inwestorów jest tak mało i zapytaj Pinokia Morawieckiego dlaczego nie przeniósł Elbląga do Pomorskiego przez osiem lat swoich rządów. Jesteś za leniwy na działanie - to ciepr.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-02)
  • @MariuszLewandowski-Fc - To daj mi Lewandowski tę pracę bo ja nie widzę i 95% mieszkańców też nie widzi. I nie pensje minimalną tylko godną do przeżycia.
  • MariuszLewandowski-Fc Proszę się zgłosić do Agencji Koenig w Niemczech. Póki Elbląg będzie w województwie szuwaro-błotnym będzie niszczony przez skarbówkę kierowaną z Olsztyna i mało kto będzie chciał ryzykować że otworzy nierentowny zakład ciągle poddawany jakimś kontolom i płacący jakieś kary. Póki nie będzie konkurencji o pracownika będzie płaca minimalna co jest prawem ekonomii kapitalistycznej. Albo własna firma albo wyjazd za praca do Gdańska lub za granice. Morawiecki nas nie przeniósł do Pomorza teraz zobaczymy co zrobi Tusk....
    0
    4
  • @MariuszLewandowski-Fc - Bierz połowe :)
  • MariuszLewandowski-Fc Zazwyczaj biorę 0,7 - lubię krowy.....
    0
    0
Reklama