UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • a to nie było tak, że pan senator z kolegami za wszelką cenę chcieli blokować tę inwestycję ? kolega pyta, bo ma krótką pamięć
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    162
    21
    Jacyna(2024-08-19)
  • @Jacyna - Pan senator niestety walczył o kaczy rów z zaciętością godną lepszej sprawy. Oczywiście na konferencji prasowej pana senatora zabrakło "wścibskiego" dziennikarza, który zapytałby pana senatora o dyrektywę TEN-T i to jak się ma do niej parking dla TiRów, o którym pan senator mówi PORT. Wykonanie badań środowiskowych najprawdopodobniej zamknie cały bałagan. Przede wszystkim ciągle nie ma symulacji wpływu toru wodnego na bezpieczeństwo powodziowe Żuław. A z całą pewnością nie będzie on zbawienny...
    25
    16
    GłębokaMyśl(2024-08-19)
  • @Jacyna - Odwlekają bo Jurek Motorówka wie "pieniędzy nie ma i nie będzie". Aż wróci PIS i dokończy.
  • pis wróci --- najwyżej do więzienia, kolego.
  • "Aż wróci PIS i dokończy" - Za niebotyczne długi i na pokaz w TV, jak most w Nowakowie? Dziękuję wam już teraz, nie wracajcie. Uczciwi ludzie muszą na Was milionerzy z PIS i wasze chore pomysły zasuwać. Mam nadzieję, że nigdy już nie wrócicie.
  • @GłębokaMyśl - Poprosze o szczegóły dlaczego uwazasz ze pogłebienie rzeki bedzie miało negatywny wpływ na bezpieczenstwo powodziowe zuław. Nie jestem specjalista, ale tak na logike. Jka bedzie głębiej to wiecej wody się zmiesci, jak wiecej wody sie zmiesci to mniejsze prawdopodobienstwo powodzi.
    9
    0
    Kuba Brener(2024-08-19)
  • Most w Nowakowie działa, przedwczoraj jechałem. Co do milionerów to raczej PO lideruje. Poseł Kropiwnicki ma 12 mieszkań. Zdolny to mu się należy. Wcisła wciska kit, żeby przetrwać do wyborów prezydenckich. Jak wygrać Tusk to koniec Polski i to nie jest dowcip.
Reklama