UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jestem dumny i uśmiechnięty. Jako elblażanin mam najdroższe ciepło w Polsce. Jako Polak mam najdroższy prąd w Europie.
  • I co lżej ci że trącasz sarkazmem? Zacznij pozytywnie myśleć, to będzie ci łatwiej w życiu.
  • Jestem dumny i uśmiechnięty. a Najdroższy prąd i najdroższe ciepło w Europie, za rozrządów PIS ci nie przeszkadzało nic?
  • Za pisu nie mieliśmy najdroższego pradu. Ceny ciepła są elblaskie uśmiechnięte. Smacznej pizzy
  • Dla tych którzy nie wiedzą dlaczego mamy prąd 3 x droższy niż Hiszpanie i dla tych którzy nie wierzą w memy rozwinięcie tekstowe : "Najwyższa Izba Kontroli (NIK) zbadała, jak nasz kraj wydawał środki pozyskiwane z handlu uprawnieniami do emisji CO2 w systemie EU ETS. Ustalono, że w latach 2013-2023 zarobiliśmy na ich sprzedaży blisko 94 MLD ZŁ !!! z czego prawie 90 proc. tej kwoty uzyskano wyłącznie w latach 2019-2023 (do 30 maja). (... ) Z ustaleń NIK wynika, że jedynie 1,3 proc. dochodów ze sprzedaży uprawnień do emisji CO2 zostało wprost przeznaczonych na konkretne cele związane z redukcją emisji gazów cieplarnianych. " pislamisci zamiast inwestować w Polskę woleli kupować głosy UŚMIECHNIĘTYCH wyborców.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    13
    5
    Najdroższy prąd w Europie(2025-01-02)
  • Prawda ale uśmiechnięte przygłupy tego nie rozumieją.
    8
    2
    Sarkazm jest super(2025-01-02)
  • A to wszystko dzięki Obajtkowi, który zmonopolizował rynek.
  • Żółć się wylewa. Albo coś z drugiej strony. Oderwanie od faktów. Ale tak to jest z wyznawcami łupieżu. Fakt pierwszy. Elbląg ma średnią cenę ciepła w Polsce. Fakt drugi. Jako Polak masz jedną z njniższych cen energii elwktrycznej w Europie, I to nawet w sytuacji, gdy wyznawcy tego co Ty, pieniądze, które miały być przeznaczone na reformy w energetyce, nie wydali ani na to, ani na Izerę, ani na promy, ani na CPK, ani na koleje do CPK, tylko na akademie wyborcze i pałace w Budapwszcie.
    0
    2
    entuzjasta(2025-01-03)
Reklama