UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jak to jest, że pisowskie trolle sprawiają, że napis PIS mi obrzydł i kojarzy mi się TYLKO z oszustwami i przestępcami? Ciekawe
  • @N.p. - Nie, po prostu memy, soki z buraka, peowskie trole, tevałeny i inne zrobiły ci bałagan na strychu. Miały na to kasę. Duuużoooo ojro.
  • @N.p. - Oszustwo, przestępstwo.... a jak ma się do tego fakt (media też o tym piszą) że na campus Trzaskowskiego, samorządy oraz instytucje publiczne w całej Polsce wpłaciły ok 1mln zł ? Czyli naszych, podatnika pieniędzy? Wpłacanie kasy na kolejną szczujnię. Kwintesencja uczciwości.
  • Nijak się ma. Zwolennik KO powie to edukacja, to event dla młodych. Dlaczego na takim Campusie nie wystąpi żaden młody polityk PiS? Bo by go zglanowali argumentami. Więc PiS zgłosi to do Prokuratury jak chce sterowanej przez KO. Poleży lat 4 minimum w garażu schowane. Potem kiedy PiS odzyska władzę nabierze tempa. Nieważne czy jesteś za KO za Konfą czy za PiS. Do polityki idzie się po pieniądze i po władzę. Ja wolę tych zamożnych, którzy idą po władzę. W swoim sektorze biznesu coś pokazali coś potrafią. Co w głowie musi mieć taki Czarnecki, żeby takie skecze odwalać? Poczucie wyższości od plebsem i poczucie bezkarności. To nie tak miało wyglądać. Zaprzęgnięcie do kampanii wyborczej spółek skarbu Państwa i budżetu krajowego miał dać władzę PiS na kolejne 4 lata. Pan Czarnecki = pensja w EURO od lat i to nie jedna kadencja. Megalomania? Może. On tylko europoseł. Nigdy nie posmakował tego darmowego życia, limuzyny pod domem, ochrony SOP 24h na dobę tego blichtru. Za krótki był na to. Niby ważny jak Leppera obalał ale nie taki ważny jak zakon PC.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    2
    Darecki42(2024-09-13)
  • "peowskie trole, tevałeny i inne zrobiły ci bałagan na strychu" -Przyjacielu trollu, TVN nie oglądam wcale od końca lat 90 poprzedniego wieku, jak też, nie oglądam innych mącących w głowach telewizji (trwam, republika, tvp i podobne) z racji ich skrajnej denności i tendencyjności. Taki wpis potwierdza tylko, że jesteś trollem i oczywiście zawsze kłamiesz.
  • "jak ma się do tego fakt" - Tylko znowu kłamiesz i nic więcej, jak to zawsze czyni poprawny pisowski troll.
  • @N.p. - Kłamiesz? Poczytaj na wp. pl zanim komuś kłamstwo zarzucisz.
  • Dla mnie wpisy na Trzaskowskiego oznaczają wyłącznie, jaki wielki problem ma PIS, czyli wizję przegranych z kretesem wyborów prezydenckich kandydata PISu i to mi starczy. Reszta to pisowskie mataczenie, obrażanie przedwyborcze, czyli trollowanie za pieniądze - jak zwykle z resztą.
Reklama