UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dla jakich inwestorów? Dla mafii deweloperskiej? Bo cała produkcja poszła do Chin... my jesteśmy włącznie konsumentami i zaczynali wpadać w biedę... bo jak się niczego nie produkuje, a tylko wydaje to w końcu nędza sama zapuka do drzwi.
  • Jedna z Elbląskich firm straciła ostatnio dwóch klientów na rzecz Chin, bo polski (nie)rząd tak wyśrubował ceny na wszystko, że się nic w tym kraju nie opłaca. A Polacy? A Polacy zostali do zwolnienia.
  • "Jedna z Elbląskich firm straciła ostatnio dwóch klientów na rzecz Chin" - KŁAMIESZ
  • Przykre że ok 30% społeczeństwa wciąż tego nie widzi
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    15
    3
    2.5 mln w skrajnej biedzie(2024-12-19)
  • ale kupujesz na Temu o Alliekspress, prawda?
  • @katon - Tak, kupuję, bo jest taniej. A jest taniej, bo chiński rząd jest o wiele mądrzejszy od polskiego. Chętnie bym kupił coś polskiego, ale mnie nie stać na bycie patriotą. Muszę mieć co do gara włożyć. Zanim mi coś zarzucicie, to pamiętajcie, że to WASZA wina, a nie moja. Ty WY mi tagi rząd wybraliście.
  • Kasztanie i Ci go go plusują. Tereny pod inwestycje. Inwestor kupuje. Inwestor buduje. Inwestor produkuje. Inwestor wynajmuje jeżeli uważa tam magazyny postawić. Mafia to w NY Manhattan zbudowała i co największa demokracja na świecie. a zanim Kolumb tam przypłynął za bizonami latami z dzidą. Nie potrzeba kolebki cywilizacji, żeby świat wyprzedzić.
  • Bo Ty pewnie ociekasz śliną na podwyżkę pensji minimalnej. A weź się za siebie zmień swoje życie. Ktoś Ci każe żale wylewać przed klawiaturą. Pamiętaj łatwe decyzje = trudne życie. Trudne decyzje = łatwe życie. Odwagi. Przejdź na stronę mocy i przedsiębiorców.
  • Mam ostro harować i ryzykować majątkiem swoim i swojej rodziny, bo WY nie potraficie głosować? Polska nie jest krajem do prowadzenia przedsiębiorstw i inwestycji. Mi wystarczy zwykłe, spokojne życie, a nie myśli o sznurze, bo nie dam rady kredytów spłacić, bo moich potencjalnych klientów nie będzie stać na moje produkty. Gadanie o jakichś “stronach mocy” tylko pokazuje, jak bardzo jesteś odklejony od rzeczywistości. Życie to nie film.
  • To jesteś skończony. Odklejony jesteś facet i to zdrowo. Prowadzenie firmy nie. Nie pasuje Ci nic. To masz odpowiedź na swoje problemy. Spokojne życie = minimum egzystencji. Jakaś partia Ci gwarantuje coś że od głosowania uzależniasz swoj byt.
  • No proszę harować ryzykować. Sam sobie odpowiedziałeś jesteś po prostu mentalnym biedakiem że skłonnością do niewolnictwa. Takim jak Ty głos wyborczy powinni odbierać.
  • Nadajesz się do stękania. Nie żal mi takich.
Reklama