UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dziękuje redakcji za interwencje w postaci zablokowania komentarzy pod artykułem - Zabytkowy kościół w remoncie. Zastanowiłbym się nad tym, aby czasowo publikować artykuły bez możliwości komentowania, ponieważ ich poziom drastycznie leci w dół, a treści postów, lużno lub wcale nie korespondują do tego co powyżej. Może to byłoby przyczynkiem do refleksji dla różnych quasi polityków, frustratów i niedouczonych mądrali, że nie wszystko co im się spod palców wymsknie, jest mądre i warte upamiętnienia. Ja zaglądam tutaj dla informacji, nie dla rzeżni czego i Państwu życze.
  • A jednak zaczynasz kolejną żenię. Mogłeś obejść się bez tych epitetów, każdy wiedziałby o co chodzi. Jednak nie mogłeś sobie darować. Nie jesteś lepszy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    5
    Totylkoja(2022-01-08)
  • @Totylkoja - Każdy ma takie odczucia na jakie sam zasługuje.
  • Nie zgadzam się.
    5
    5
    Totylkoja(2022-01-08)
  • Likwidowanie komentarzy nie likwiduje zepsucia wśród sekty w kolorowych sukienkach. To jawna pomoc w tuszowaniu zła
  • Chciałeś podziękować redakcji, trzeba to było zrobić mailem na ich adres, a nie krytykować komentarze nie na temat artykułu komentarzem nie na temat artykułu, a dodatkowo prowokując niepotrzebne dyskusje (nie czuję dumy, że i ja w tym uczestniczę). Miłego dnia.
  • To się nazywa hipokryzja.
    4
    3
    Ewellina(2022-01-08)
Reklama