UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Trudno skomentować to wczorajsze wydarzenie. Jeżeli to co zobaczyłem i usłyszałem w wykonaniu publiczności jest miarodajną próbką obrazu całego elbląskiego społeczeństwa - znajomości problemów miasta, inteligencji, kultury i zdrowia psychicznego to źle to wygląda. Sztuczna inteligencja Chat GPT 4 co kontroluje wpisy, komentarza mi nie puści bo będą to bardzo brzydkie słowa o Elblążanach. Kandydaci jak zwykle w d. włazili społeczeństwu mówiąc do znudzenia o konsultowaniu i słuchaniu głosu Elblążan. Próbkę konsultacji mieliście wczoraj. Przyjdą agresywne nawiedzone, sfrustrowane osoby. Durnie wszystko wiedzące obarczone nawet chorobą psychiczną. Zasłanianie się konsultacjami to słabość pokazująca brak wiedzy i decyzyjności. Obu bym w kosmos wysłał. Niech z kosmitami sobie konsultują. Konsultacje mają być tylko i wyłącznie w zakresie wynikającym z prawa i nic ponadto. Sporadycznie a nie pytać o wszystko ludzi co też nie kumają bazy.
  • @Cz - Nie wiem kogo masz na myśli ale domyślam się o kogo chodzi to nie przejmowałbym sie tym tylko oddał głos wbrew temu kandydatowi. Teraz oddajesz głos nie za kimś tylko przeciw niemu. Taka brudna polityka.
Reklama