UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • jest mat. wideo z konferencji zrealizowany przez tvpolsztyn także banalna i wybiórcza relacyjka z fragmenciku imprezy, tak samo radio olsztyn, mikro wywiady z dwoma na krzyż prelegentami, to amatorka a nie dziennikarstwo, ten zawód upadł już na pysk co jest przykładem mediów lokalnych i regionalnych. Dzieci tzw dziennikarze, zmieńcie tzw zawód? ok? nie widzicie, że bubla zrobiliście? to nie relacja to licealna gazetka szkolna hah
  • MariuszLewandowski-Fc Materiału nie widziałem ale widziałem nagranie - pogląd powielam - Elbląska dziennikarka to amatorka ale to nie misja tylko praca wykonywana byle jak byle szybko i do kasy po wypłatę a potem na zakupy kolejnej pary butów Zawód upadł na pysk już dawno a środowisko to taki mix niezdolnych do zrozumienia sprawy i paru kamerzystów którzy realizują to co im karzą i nawet chcąc coś ciekawego nagrać nie mają na to szans. Licealne gazetki bywają ciekawsze i ciekawsze rzeczy nagrywają amatorzy. Tyle że to nie dziennikarka a reporterka i to po łebkach.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-16)
  • @MariuszLewandowski-Fc - .. olsztyn. tvp. pl/83518287/161124-godz-1630
  • MariuszLewandowski-Fc Setki sprzed konferencji nawet nie najgorsze. Tyle że prawdziwy dziennikarz najpierw wysłuchałby całości potem w setkach popytał o detale a na koniec zmontował materiał. Ja od dwóch godzien zgrywam 150 Gb materiału z tej konferencji a i tak nie wszystko nagrałem. Taka dziennikarka to jak podróże palcem po mapie - niby ciekawe ale w sumie nic nie wnoszą....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-16)
Reklama