UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Po pierwsze relacja jest nierzetelna! Dziennikarze portela wyszli po dwóch, trzech wykładach nie zostali nawet do połowy drugiej części i o czym to świadczy? O braku rzetelności tzw dziennikarzy w dodatku niektórzy uczą innych na uczelniach i potem ludziom kit wciskają. Proszę sprawdzić program konferencji i to o czym napisał gruchalski. Niezła wybiórczość. Ściema max. tzw. radny (z ramienia partii oszołomów) i ludzie z przodu zdjęciu przyszli tylko na pierwszą część spotkania albo wyszli w trakcie, ukazując że ma się gdzieś innych, na zdjęciach to się pokazali a potem myk do domku, a co tam... propaganda sukcesu haha
  • redaktor Szanowny Czytelniku, to jest moja opinia w kwestii tożsamości miasta, co wyraźnie zaznaczam w tekście, a nie stricte relacja ze spotkania. Konferencji jest poświęcony jeden akapit i fotoreportaż, a sama konferencja stała się dla mnie punktem wyjścia do napisania odautorskiego komentarza i to tyle. Życzę miłego dnia.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    4
    redaktor(2024-11-16)
  • MariuszLewandowski-Fc No proszę jaki ładny głos i psztyczek w nos Pana Redaktora.... Tyle że innych dziennikarzy z Bożej Niełaski nie było wcale albo wyszli po kwadransie. Jan ja standart elbląskich dziennikarzy to i tak nie jest źle. Fasadowość wszelkich tego rodzaju konferencji zniechęca do udziały w nich skutecznie. Natomiast najciekawsi uczestniczy - dr Glock i Dyr Trawicki wpadli na koniec. Propaganda może nie ale skoro dyskusja była na końcu to jej opuszczenie dokładnie jak to powiedział Pan Babojć zepsuło konferencje. Jak się coś robi po łebkach to się potem ślepe koty rodzą.....
    2
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-16)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Lewandowski, baczność. Na ramię broń, do nogi broń. Spocznij, Wyluzuj. Chlapnij dobrego drina. Zapal kubańskie cygaro. Obejrzyj jakiegoś erotika. Świat nie jest zero jedynkowy. Tam na sali widzę że siedzą tacy którzy myślą że właśnie tak jest. Jeżeli im dobrze z tym to niech tak będzie. "W szczęściu wszystkiego są wszystkich cele; Jednością silni, rozumni szałem, Razem, młodzi przyjaciele!... "
    2
    0
    wieszcz123(2024-11-16)
  • MariuszLewandowski-Fc @wieszcz123 - Pale tylko ogniska broni nie mam a na baczność staje przy Hymnie albo w Kościele. Świat mój drogo jest zerojedynkowy i jak transystor masz dwa stany - bezczynności lub działania. Dzięki tym którzy budowali socrealizm mamy Elbląga jaki jest - może trochę szacunku za to że czegoś im się chciało i robili coś poza pisaniem bzdetów jakie czytam ? Waszmość Coughlenie - list dostałem Przyjmuje go z uszanowaniem Chociaż jest pełen bzdur - a chciałem Mądrzejszy czytać list - mój panie
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-16)
Reklama