UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • I ta chora gadka... jeśli nie płaciłeś na wośp korzystaj ze sprzętu... zaraz... jak idę do szpitala to obowiązkiem ludzi tam pracujących jest zapewnienie mi leczenia, nie ważne na jakim za czyją kase sprzęcie, to nie moja sprawa, możę to być od Niemca, ruska czy Czeczena, ważne aby mnie wyleczyło. Płacę składki NFZ i należy mi się opieka, bez względu na to czy popieram czy nie wośp. Jeśli system NFZ jest neiwydolny i ratuje się pomocą kogoś kto kupuje ze składek dla nich sprzet a państwo to akceptuje to znacyz że jest komitywa i wośp jest np. deparatmentem państwa od spraw leczenia a więc tak czy siak należy mi się opieka i krozystam z ich sprzętu pomimo krytyki wośp bo PŁACĘ SKŁADKI ZUS!
  • Jaka chora gadka? Jesteś w kontrze do WOŚP do nie korzystaj z tych urządzeń medycznych. Pretensje zgłoś do rządu, że np. ktoś z Twojej rodziny zmarł a w dyspozycji był tylko sprzęt w serduszkiem, którego Ty nie uznajesz. ZUS nie finansuje WOŚP. Ze swoich składek masz ten pakiet jaki zapewnia NFZ. Koniec kropka.
  • Należy Ci się opieka zdrowotna nie korzystanie z nowoczesnych urządzeń medycznych z WOŚP. Chora gadka krytykować ale korzystać. Jesteś np. przeciwko prostytucji ale korzystasz? Bo to święte prawo mężczyzny; )
  • "I ta chora gadka... jeśli nie płaciłeś na wośp korzystaj ze sprzętu... " nie przejmuj się tymi chorymi gadkami lemingów. Śmieszni są. Jak "niedobry" PIS dawał 500,laptopy i inne profity to lemingi nie miały problemu ż braniem tego wszystkiego. Brali jak koperta.
  • To fakty się kłaniają nie chora gadka. Opluwać akcję charytatywną ale jak trzeba to pierwszy będziesz do korzystania. W potrzebie oczywiście. Ty jesteś asertywny. Wygodnicki. W szpitalu sprzęt Tuska, Niemca, Ruska, Czeczena będzie ok ale 5PLN za dobroczynność już jest nie halo. Tacy jak Ty klaskają na wojnę polsko - polską. Podrzucą Ci narrację z PiS i czujesz się ważny. Ja nie spotkałem się z informacją z jakiejkolwiek fundacji pod tytułem Tym nie dawaj na chore dzieci - Dawaj nam bo studio telewizyjne ważniejsze. A u kolegów Kaczyńskiego takie cuda. Politycy mają Cię w nosie. Złotówki nie dali na TV Republika ale im się czas antenowy należy. To sobie rękę podajcie. Tylko oni im się odwdzięczą kiedy dojdą kiedyś do władzy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    18
    Darecki42(2025-01-16)
  • @Darecki42 - Widzisz darecki, ja już w tej chwili wcale nie odczuwam że daję na chore dzieci itd lecz daję człowiekowi który robi wrażenie obłąkanego, zacietrzewionego politycznie i wydającego pieniądze niezgodnie z moimi zapatrywaniami.
  • Na kościół też idzie z moich i twoich podatków. Rozumiem że na tacę już nie rzucasz?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    7
    Święty(2025-01-16)
  • Tylko, że te wszelkie 500+ itp. pochodzą z podatków płaconych przez tych (jak to nazywasz) "lemingów", a prawacka szlachta nie pracuje bo jej lepiej żyje się z socjalu.
Reklama