UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Pełna zgoda że cały Budżet Miasta Elbląga jest obywatelski bo to my się na niego składamy i my pokrywany dług. Główną przyczyną odwołanie Prezydenta Nowaczyka i Rady było właśnie lawinowe zadłużanie Elbląga i wymiana urzędników na partyjnych nominatów. Ustawa o budżecie do poprawki i to co zepsuł PIS powinna naprawić KO. A jest tych poprawek sporo.... Siła głosu mieszkańców kwartału domków jednorodzinnych jest taka jak jeden blok wielorodzinny.... Granice okręgów są dla BO do dupy i to Rada powinna podzielić miasto na "dzielnice" do BO, ,, Wydatki miejskie powinny być we kategoriach - sport kultura zabytki czy komunikacja i architektura.... Wybór imprez miejskich a nawet wykonawców powinien być fragmentem BO, ,, ,Dobrze że powstał Zielony Budżet Obywatelski zasługa i sukces Pana Pilichowskiego... Tylko więcej podobnych moim zdaniem
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    14
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-09)
  • @MariuszLewandowski-Fc - komu eszcze wejdziesz w cztery litery. esteś żąłosny. Znowu straszysz i chesz jakąś kase wyrwać na swojje mrzonki?
    8
    0
    ja elblazanin(2025-04-09)
  • MariuszLewandowski-Fc @ja elblazanin - Mój drogi jeśli chcesz mi zaproponować własne cztery litery to nie skorzystam. Jeśli co mnie żal to się za mnie pomódl. Nikogo nie straszę a kasy mi nie potrzeba. Stałem się zwolennikiem stoików ale Diogenesa jednak w tym klimacie nie będę kopiował. Jeszcze cóś ?
    1
    8
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-09)
  • @MariuszLewandowski-Fc - O ja pernamiczem bredzisz, bredzisz i łżesz, jak pies.
    0
    2
    Dumny Kaźmiż z Elbląga(2025-04-09)
  • MariuszLewandowski-Fc @Dumny Kaźmiż z Elbląga - A gdzież to Szanowny Panie bredzę lub łżę ? Z nas dwóch to ty chowasz się pod pesudonimem słusznie obawiając się że za to ci piszesz ludzie wytykaliby Cię palcami jaki durnia, Ja jakoś podobnych obaw nie mam więc do dzieła przedstaw się i pokaż moje kłamstwa...
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-10)
Reklama