UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To wina i pokłosie pisowskich rządów, rozdawnictwa i zadłużania Polaków, a przy tym przygarnianie milionów do pisowskich kieszeni, mam nadzieję, że pracwnicy skorzystają z pomocy Stowarzyszenia DUMNI Z ELBLĄGA
  • Od półtora roku rządzi PO i jakoś obniżenia danin na utrzymanie m. in. budżetówki nie widać. Co więcej coraz więcej kontroli i szykanowanie przedsiębiorców. W Polsce mogą tylko swobodnie działalność prowadzić przede wszystkim zagraniczne firmy - im się nawet różnego rodzaju ulgi przyznają, przede wszystkim te z Niemiec i z Francji. Chodzi o to, że trzeba zniszczyć polską gospodarkę i polskie firmy mają upaść, żeby reszta hier z Europy podzieliła się łupem za te euronki poukrywane w brukselskich kanapach.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    5
    sadness(2025-03-07)
  • @sadness - Po co te bajeczki? TV Republika za mocno wjechała? Sam w to nie wierzysz bo zielonego pojęcia nie masz o czym piszesz. Kto wprowadził uszczelnienie VAT metodą automatycznej kontroli elektronicznej powiesz mi? To nie szukaj odpowiedzi. A ja przypomnę kto był przeciw to Prawo i Sprawiedliwość nie popierało wprowadzenia JPK, który jest podstawowym elementem uszczelnienia VAT, a to zostało wprowadzone w 2015 r. przez rząd PO-PSL. PiS był przeciw ale szczyci się, że wpływy z VAT urosły im. Taki fikołek. Doczytaj sobie czym jest system JPK. Żadne kontrole nie są potrzebne. Kto uczciwy ten nie jest wskazany do kontroli nadużyć w zakresie omijania podatku. Jak by było jak mówisz co chyba czas byłby żeby jaskinie zamieszkać.
    8
    5
    Marcin40(2025-03-07)
  • @Marcin40 - No jasne, jak bym słuchał zakłamaną Leszczynę.
    0
    0
    Teraz Usłyszysz Same Kłamstw(2025-03-08)
Reklama