UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tylko praca w budżetówce jest najlepsza. Sam pracuję i jestem bardzo zadowolony. Po przejściach z prywaciarzami nareszcie mam święty spokój z użeraniem się a nareszcie jestem szanowany w pracy. Szefostwo jest świetne i na poziomie. Jednak można pracować dobrze i solidnie oraz dostać dobre wynagrodzenie. Brawo dla Elbląga.
  • Co wnosisz do pkb w tej swojej ciepłej posadce?
  • Spoko czasem tylko mobbing, ale ogólnie nic nie jest doskonale-:))) nawet pensja-:)))
  • Przecież w budżetówce nie generujesz rzadnego dochodu, to właśnie, dojeni przez państwo, prywaciarze muszą cię utrzymać.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    1
    Do nieroba(2025-03-07)
  • Pracuje u prywaciarza... mam lepiej niż w budżetówce :) i z tym szefostwem na poziomie to bym polemizowała
  • @Do nieroba - Chciałbyś żeby tak było ale nie jest. Pracuj dalej gdzie chcesz a nie wiecznie narzekasz.
  • @Do nieroba - Żadnego się pisze a nie z błędem ortograficznym rzadnego.
  • Kto Ci w to uwierzy mitomanie? Primo, że budżetówka jest super. Sekundo, że budżetówka Cię przygarnęła z przypadku i ot tak sobie w CV z prywatnej branży. W sektorze budżetówka nadzorują Cię stare larwy z układu towarzyskiego. Ewentualnie jesteś dziurawcem co w wieku lat 40 zobaczył plakat idź do wojska za 4,5tys netto. Wzięli co mieli byle kogo.
    3
    1
    Darecki42(2025-03-07)
  • Tylko w budżetówce pracujesz za podatki prywaciarzy. Jesteś tego świadomy? A im więcej ludzi w budżetówce tym wyższe podatki dla prywaciarzy. Jesteś tego świadomy? Nie bronię absolutnie firmy Krismar tylko stwierdzam fakt, że takie płytkie myślenie, jest na miarę dziecka w szkole podstawowej, a nie dorosłej i myślącej osoby.
    6
    2
    sadness(2025-03-07)
  • @Do nieroba - Jedyne co pracownik budżetówki generuje, to gazy cieplarniane od pierdzenia w stołek.
Reklama