UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Bez sensu - zaraz Mołdawia znajdzie się w sojuszu z Rosją i znów cembały rusofobiczne będą nazwę ronda zmieniać i na koszty nas narażać; A gonić to podżegackie towarzystwo NATOwszczików zbrodniczych, ino raz! [Zdj. Matuszka Rasija dba o, i pielęgnuje swoją ukraińską, niesforną córkę?:) "Jaka mać, taka nać", jak to mawiają w tej części Europy, wciąż jednak mocno wschodniej:) #art #MakeArtNotWar #SłynneCytaty; ] #warmongers; Hashtagi: #antyfaszyzm, #antyimperializm, #FoodNotBombs
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    25
    lubie.kefir(2022-09-22)
  • @lubie.kefir - wspierajacy rusofaszyzm powinni być usuwani z przestrzeni publicznej tak jak nazisci, nie rozumiem jak możesz wspierać kraj mordujący dzieci ? wstydu nie masz za grosz
    13
    4
    przez z v ryska kolumna(2022-09-22)
  • @przez z v ryska kolumna - Skończ już pisać te bajki o rzekomym mordowaniu dzieci przez Rosjan. Niemal codziennie bombardujące i ostrzeliwującej cywili w Doniecku. Zamordowaliście już tysiące rosyjskojęzycznych dzieci, które zawiniły wam tylko tym, że chciały żyć w chorym reżimie Zeleńskiego. Jak wy w ogóle możecie spać i patrzeć w lustro?
  • Dziękuję pięknie za ten zdroworozsądkowy i zwyczajnie ludzki, choć anonimowy:), komentarz. Wrzuciłbym tym oszołomom atlantyckim a niedoinformowanym dziesiątki i setki przykładów zbrodni dokonywanych dziś na froncie wschodnim przez atlantycko-kijowskie hordy, ale przecież zaraz cenzura i tak usunie oraz zablokuje konto jeszcze, wolnomedianie sakramenccy; Jak ktoś chce poczytać prawdziwych dziennikarskich doniesień zza Żelaznej Kurtyny i wschodniego frontu, to wie gdzie indziej je można znaleźć:) [Zdj. To tylko przykład z wczoraj - Sewastopol; szczegóły gdzie indziej. ] #PrawdaWasWyzwoli; Hashtagi: #antyfaszyzm, #antyimperializm, #FoodNotBombs
    3
    11
    lubie.kefir(2022-09-22)
  • @lubie.kefir - Powiedz to ofiarom z Buczy, Izium i wielu innych miejsc. Mam nadzieję, że zostaniesz rozliczony za swoje prokremlowskie szczekanie.
  • Mówisz o tych propagandowych bredniach rozdmuchanych pod niebiosa przez propagandę kijowskiej junty? To wytłumacz nam tu wszystkim, dlaczego junta kijowska wycofała akredytację międzynarodowym śledczym w tej sprawie i dlaczego nie wpuściła np. Amnesty International do Iziumu, anonimowy fusie? Dlaczego nie ma wciąż aktów oskarżenia w sprawie Butcher (Bucza - w angielskim dziwna koincydencja, nie?), skoro to tak ogromna zbrodnia była, nieogarze zapluty? Wracam za 2h i jak do tej pory tego nie wytłumaczysz, to zwyczajnie zasysaj. [Zdj. Zaporoże, ok.48h temu - to dlatego tam dziś ostrzeliwane są NATOwskie hordy. ] #PrawdaWasWyzwoli, #obrońcyZwyroli; #WężoweJęzyki Hashtagi: #TakSieRobiHistorie;
    2
    6
    lubie.kefir(2022-09-22)
  • @lubie.kefir - I po co te wyzwiska i agresja. Przytoczyłem tylko kilka nazw miejscowości, a ty od razu się "odpalasz". Tak na marginesie, to w sianiu propagandy to ruskie są akurat mistrzami. Masz szczęście, że masz do czynienia z rozumnymi ludźmi, którzy nie traktują cię poważnie, bo inaczej już dawno za te wyzwiska "z liśca" na ulicy byś dostał.
  • @lubie.kefir - Największym cymbałem w Polsce jesteś Ty. Nawet Twoi komuniści cię pognali poprostu wstydzą się ciebie twojej głupoty i twojego nieróbstwa leniu śmierdzący
    4
    0
    Niszczlewactwo(2022-09-22)
  • Żeby ciebie spotkał taki los jak ukraińskie dzieci I kobiety. Pakuj się razem z tym imbecylem Robercikiem i spadaj do Putina
    4
    0
  • @lubie.kefir - Będziesz wisiał za tą ruską propagandę mam nadzieję że w końcu ktoś przejrzy na oczy w Polsce i uczciwie cię osadzi
    5
    2
  • @przez z v ryska kolumna - Żartujesz 40- stko letni samotny bezdzietny kawaler który w życiu nic nie osiągnął i wstyd? Człowiek których innych wyzywa od nierobów sam nic nie robiąc i wstyd? Zajrzyj na jego profil fb jakie hołdy składa Putinowi.
    4
    0
  • Nie wyobrażasz sobie ile razy już z liscia dostał nawet od 16-stolatkow a ile razy składał donosy za to a później znowu ubliżał.
    3
    1
  • @Niszczlewactwo - I się właśnie doczekałeś, szczytnieńska szczekaczko - za groźby karalne i chęć wieszania ludzi, i to bardzo konkretnych, po raz kolejny przed sądem staniesz, pogratulować głupoty:) A do tego tam wyżej od "liści" bohatera - jak ktoś zaczyna od wyzwisk i plucia, to czego się spodziewa, cukierka?; Witamy w internecie; A jesienią to liście w różne strony lecą, mind; Nauczcie się argumentować zamiast ubliżać i grozić, to inna będzie rozmowa. [ad meritum: Czyli jak rozumiem argumentów, poza propagandą, brak, no i czym tu można w tak zindoktrynowanym wojenną i rusofobiczną propagandą kraju rozmawiać? Zwłaszcza z anonimami? No właśnie. ] #AtoPolskaWłaśnie... Hashtagi: #OtakePolske...
    0
    4
    lubie.kefir(2022-09-22)
  • @lubie.kefir - He he mam dziesiątki Twoich komentarzy gdy Ty namawiałeś naklaniałes do wieszania innych więc do nory cuchnący " Gebelsie" opłacany za putinowskie srebmiki. A kogoś ja chce wieszać? Kefira maślankę mleko bez laktozy ? Zwykły przygłup z ciebie konfident miastowy.
    5
    1
  • Bucza to tam, gdzie dwutygodniowe trupy nie miały żadnych oznak gnicia, a tego
  • Może podasz jakieś przykłady tej ruskiej propagandy? Bo propagandy polskiej już nie zliczę - niemal każda informacja w TV okazuje się później kłamstwem. Rosjanie na swoich stronach informują rzetelnie - podają informacje nawet jak dostają wciry - ile zginęło osób, jakie tereny stracili, wszystko. A jak tam ci zabici z Wyspy Węży, dalej żyją? Polecam Macieja Maciaka, polski dziennikarz pokazujący, jak jesteśmy robieni w konia ze wszystkim.
  • @Niszczlewactwo - Sądowi się będziesz tłumaczył, niesławny Jakubku ze Szczytna:) Hashtagi: #TakSieRobiHistorie;
    1
    3
    lubie.kefir(2022-09-22)
  • @lubie.kefir - Zatem czekam. Rozczaruje cię ilością Twoich komentarzy których aż mnie korci żeby w końcu użyć. Mam nadzieję że w końcu bekniesz i to bardzo bekniesz za pisanie swoich paszkwili i Twoi znajomi którzy popierają twoją ruską propagande na twoim profilu fb wszystko jest z screenowane w moim archiwum. Mam każdego lewackiego popaprańca z twojego profilu nazwiska zdjęcia itp. Mam nadzieję że w końcu będę miał okazję tego wszystkiego użyć przed sądem który w końcu postawi Ci konkretne zarzuty chociażby pomawiania itp.
    3
    0
  • @lubie.kefir - Popuściłeś już w rajty?
    4
    0
  • @lubie.kefir - Zawsze byłem I zawsze będę za karą śmierci dla każdego komunisty popierającego np Putina i mam nadzieję że doczekam takiego dnia że taka kara jak np wieszanie wejdzie w kodeks kar. A na ciebie dowodów mam ogrom.
    2
    0
  • @Niszczlewactwo - Dowodów dla ciebie i Twoich kolesi z twojego profilu fb popierających ustrój totalitarny.
    1
    0
Reklama