UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Pięknie, też czasem odwiedzam groby NN na Dębicy. Ja sama zaopiekowalam się trzema grobami na Agrykola, dwa dziecięce i jeden stary grób. Wycięłamwysokie chwasty( nawłoć) zapaliłam wczoraj znicz. Nikt tych grobów nie odwiedza, wiem bo obok mam grób bliskich. Smutno tak żeby nawet na święta nie miały światełka czy znicza. Zachęcam żeby inni też stawiali na takie groby światełka elektryczne lub znicze.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    37
    0
    Wrześniowa(2024-11-01)
  • @Wrześniowa - Jak Pani nie opłaci tych grobów to i tak po dwudziestu latach pochowają w nich inne zmarłe osoby. Taka praktyka.
  • "to i tak po dwudziestu latach pochowają w nich inne zmarłe osoby" - a jakie to ma znaczenie... żadne
  • Ja wiem, już są tabliczki przy nich od administracji. Jednak nie mogę patrzeć jak chociażby na święta zostają takie zaniedbane...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    0
    Wrześniowa(2024-11-01)
  • Ma znaczenie bo Pani dba o te konkretne groby, które i tak pózniej nie opłacone zmienią właściciela. Oczywiście szacunek dla Pani i za pamieć o tych obecnych zmarłych. Pani ma bardzo dobre i szczere intencje.
Reklama