UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dlaczego "wiodącym komentatorem" nazywacie treści publikowane z propagandowego konta o nazwie TeofilSkorupa? Przecież każdy minimalnie rozgarnięty człowiek wie, że żaden pan Teofil nie istnieje, a za całym tym propagandowym bełkotem stoi grupa PISowskich trolli, opłacanych za zdefraudowane publiczne pieniądze. Pisałem już zgłoszenia do redakcji portelu, że to niemożliwe, aby dosłownie pół minuty od publikacji artykułu, pojawiały się pod co drugim artykułem, identyczne komentarze z tego konta, o każdej godzinie i porze dnia. Robi to kilka osób, prowadząc w sposób nielegalny kampanię wyborczą PISu. Temat należy szczegółowo przebadać i określić, jacy ludzie i za jakie pieniądze, działają pod przykrywką o nazwie TeofilSkorupa.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    67
    47
    Mam już tego dość(2023-06-16)
  • @Mam już tego dość - Co za cham. Szkoda słów na takie indywiduum. Natomiast co do artykułu to wyjątkowo nierzetelny i stronniczy.
    18
    30
    TeofilSkorupa(2023-06-16)
  • @Mam już tego dość - A czy zauwažyliście, że zniknął tow. Koliński, a jednak nie, to obecnie TeofilSkorupa... tak oczywiście, to ruskie trolle- no cuż kacapstwo trudno wyplenić, tym bardziej po okrągłym stoliczku... polityka to jedno wielkie łgarstwo do czerpania korzyšci reszta to potulne owieczki ale które białe? Czy czarne -? pyta baca - no czarne, odpowiada cepr... corne so potulne, a białe?... tak samo potulne , no a ile waży.. taka owca?.. baca pyta znowu.. ale biała cy corna?.. no biała... bioła to tak ze tsydziesci kilo, no a czarna pyta cepr znowu... tyle samo- odpowiada baca. Baco a dlaczego ciągle się pytacie czy biała czy czarna jak wychodzi to samo, ? - bo corne owce so moje, a białe ?.. pyta cepr.. tys so moje odpowiada baca.
    0
    7
    Cep jak cepr(2023-06-16)
  • @Mam już tego dość - Minimalnie rozgatniety czlowiek wie, ze to noe zaden trol pis a troling pisu, by go osmieszyc wypisujac te kocopaly.
    5
    3
    Realista1(2023-06-16)
  • @TeofilSkorupa - Mi jakoś mimo wszystko nie szkoda słów. W związku z tym spytam wprost: nie żal wam sprzedanej godności za pieniądze podatników, które przelewa wam koordynator Matecki? Przecież udowodniono, że to on zorganizował farmy PISowskich propagandystów na terenie całej Polski. A może dostajecie przelewy bezpośrednio od TW Jakoba lub TW Wolfganga? Oficerowie STASI oraz ich siatka agenturalna zawładnęli tą krainą już kilkadziesiąt lat temu
    7
    5
    Mam już tego dość(2023-06-16)
  • @TeofilSkorupa - Bo każdy ma swoje subiektywne zdanie. Zapomniałeś już pewnie o tym w kraju PiS gdzie własnego zdania mieć nie wypada. Betono galopujący. Lasy też zabetonują to będziesz klaskał bo Twoi przecież potrafią.
  • @TeofilSkorupa - Zmienić rzeka Elbląg na Nowy Kanał Elbląski
  • @TeofilSkorupa - Chamów na swoim podwórku poszukaj. Pełno ich w PiS. Głusi, ślepi i niedouczeni. Doskonale wiesz, że jesteś centusiem. Bo tylko niedorozwoje klikają za grosze na farmach trolli. Trollem którego nauczono jak wyszukiwać frazy przekop, port na lokalnych portalach. Wtedy jako I jedziesz z komentarzami. Jako Teofil piszesz jedno Jako Jacyna sam sobie potrafisz ripostować. To się chłopczyku leczy.
  • @Mam już tego dość - A zabolały Cię komentarze, to wygląda na cenzurę z Twojej strony. Nie czytaj i będziesz miał spokój. Widać zamordyzmu u niektórych Partii Obywatelskich. Zachciało się dyktatury. A ohydny "Sok z buraka" prowadzony przez sympatyka PO czy farma troli też z tej partii w Grudziądzu.
  • @TeofilSkorupa - Teofilu, nie wypada nowej elicie tak się wyrażać o oponentach politycznych. Tak może robić tylko błogosławiony pan Jarosław Kaczyński.
  • Pokaż mi gdzie Kanał Elbląski jest zabetonowany.
Reklama