UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ja pierwszy raz o tych problemach na ul. Metalowców się dowiaduję, a nie jak to sugerują państwo radni wielokrotnie - to ile, ale konkretnie? A tak na marginesie to ile było powiadomień do UM w sprawie uszkodzenia pojazdów i wypłaty odszkodowań, no ile i w jakim czasie, konkretnie państwo radni, konkretnie?
  • @wiem - A czy ktoś tak bez powiadomień, kontroluje stan ulic w tym mieście? - czy trwa dalej wolna amerykanka, - kto głośniej krzyczy, - tam urząd chlapnie I załata dziurę na parę dni przez przypadkowych ludzi, którzy udają, że coś robią, tak na poważnie, - to biorą tylko niesłusznie wypłacane im pobory.. - cały ten ratusz, radni, to zbiorowisko niemocy - piszą do siebie, składają interpelacje, wszyscy wiedzą że jest źle, tylko nikt nie wie jak zrobić, żeby było dobrze. , a sprawa jest prosta jak budowa cepa, - trzeba wziąść się za robotę a nie tylko ględzić, ględzić brać kasę za to ględzenie i dalej ględzić. Kasa za ględzenie powinna być wstrzymawana tak jak jest wstrzymywana na wszystkie niecierpiącej zwłoki zadania remontowe.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    2
    No tak.(2025-04-08)
  • @No tak. - No tak racja - bo za Co im płacić, skoro nic nie robią
  • @wiem - Jeśli nie potrafi się jeździć to trudno. Zawsze ktoś winny, ale nie ja, mimo że jak fujara jeżdżę. Masz biedo ubezpieczenie idź do ubezpieczyciela. Nie pierwszy raz dowiaduję się o patałachach za kierownicą.
Reklama