UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Bolkow i zdrajcow , zawsze bedziemy tak traktowac.Co Magdziu myslalas ze olejemy Nasz Start i bedziemy Ci kibicowac? Zdrady zawsze bola , no chyba ze wrocisz, ale to juz nie to samo, bo jest ryzyko , ze znowu nas w rogi walniesz.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    6
    Tylkoniewrogi(2020-01-08)
  • @Tylkoniewrogi - Ma racje Pani Balsam, do takich wpisow i zachowan nigdy juz nie powinna wrocic do Startu, wogole wszystkie szanujace sie dziewczyny powinny opuscic ten klub ze wzgledu na takich kibicow nie warto nawet na parkiet wychodzic. WSTYD!!!
  • Myśle że tu nie chodzi o kibicowanie tylko po prostu o szacunek dla innego człowieka tu nawet nie chodzi mi o Magdę,ale często jestem na widowni i niestety nie raz słyszałam jak Panowie z klubu kibica mówią niefajne rzeczy o zawodniczkach nie tylko z innej drużyny,ale niestety też ze swojej.I o tym jakie były relacje zawodniczki z klubem wie ona i klub,więc nierozumienia tych być może bezpodstawnych zdań że to akurat ona zostawiła klub.
Reklama