UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Mógłbym się cieszyć z ogrania Koszalina /przyznam szczerze że wcale na to nie liczyłem/ jednak kompletnie nic tam to nie daje aby awansować do pierwszej szóstki ligi w rundzie zasadniczej. Jarosław rozgrywa dwa mecze ze słabeuszami w tym zaległy u siebie z Gnieznem oraz w ostatniej kolejce z Koszalinem na wyjeździe. U siebie wygra najprawdopodobniej za 3 pkt i nawet gdyby z Koszalinem przegrał na wyjeździe to i tak START nie będzie w stanie go wyprzedzić. I jak to Mont sobie wyliczył że będzie próbował zagrać w czołowej szóstce to tylko on wie i nikt więcej. Największym kuriozum w tej dyscyplinie jest to że taka Wołoszyk przez całą II rundę gra piach, nie trenuje z zespołem a w Koszalinie gra padaczkę /dyskwalifikacja w 34 min mieczu/ natomiast trener kadry uznaje że należy ją powołać do reprezentacji Polski. Nie wiem czy powinienem się śmiać czy też płakać. Ale cóż jaki trener kadry takie i wyniki reprezentacji. Zastanawiam się czy w tym PZPR na czele z niejakim prezesem Szczepańskim ktoś nad ty panuje?
  • Może ma odpowiedniego agenta. Przecież ona się nadaje do rezerwy EKS. Trening wznowić a nie na kadrę komuś miejsce zabierać.
Reklama