UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Najlepsi są specjaliści co na mecze nie chodzą tylko siedzą z piwem na kanapie i komentują. Olimpia dno, Start dno, Biegi organizują to źle bo nie ma jak jeździc itp. Lubin i Lublin to coś w stylu Wisły i Vive także patrząc na skład EKS Elbląg i średnia wieku 22 lata nie ma tragedii. Szkoda że Ciacka już nie zagra bo realne miejsce 4 było w zasięgu a tak to obstawiam 6
  • Nie ośmieszaj się. Co trener to winny za kontuzje. Tak jest w gronie kibiców prawda trener zły bo nieprzygotowane są. Zaorane zawodniczki. Bla bla bla... Obstawiłem -9,5 bramki i byłem daleko daleko od rzeczywistości + zarobiłem kilka tysięcy PLN a Ty obstawiaj sobie 4 miejsce.
  • Kogo to obchodzi dajesz dwie 17 latki na ławę i średnia wieku spada Ci drastycznie. Najpierw oh ah wygrywamy z każdym a nagle przecież my się uczymy przegrane sromotne usprawiedliwiamy przeciwnikiem. Koszalin z Lublinem nie dostał -19 a grał na wyjeździe.
Reklama