UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Dokumentu nie czytałem ale z Waszej relacji widzę że to agitka za budową a nie socjologiczna analiza zachowania społeczności podczas procesu konsultacji. Coś mi tu nie pasuje bo socjolog nie może wypowiadać się co do sensowności budowy a jedynie odnieść się do procesów informowania o przedmiocie konsultacji przebiegi debaty i sposobie szacowania poparcia dla wariantów. Tyle że w tej sprawie poza NE nikt nie kwestionował konieczności budowy i jest konsensus co do wariantów W2 W3 lub czegoś pośredniego. Agitka > ???
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    17
    10
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-10)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Nie czytałem, więc się wypowiem :D fajne to, takie nie za mądre :D z tego co wiem, to grupa prostestujących (także NE) nie podważała konieczności budowy. Kwestia była tylko wybrania innego wariantu, przedstawili także swoją wersję.
    3
    0
    bezpodpisu(2025-04-10)
  • MariuszLewandowski-Fc @bezpodpisu - Przeczytałem i skonfrontowałem z treścią publikacji - ocena redakcji powierzchowna a sama analiza zupełnie nie socjologiczna a raczej merytoryczna więc gdyby napisał to biolog z nie socjolog to bym to potraktował poważnie; Socjolog który nie rysuje intresariuszy i ich zachowania oraz liczebności jest nieprofesjonalny... Wariant NE jak powiedziałem - jest nie do przyjęcia dla nikogo i to raport potwierdza dokładnie. Było mi dać 10 tyś napisałbym go dwa razy lepiej bo to typowy zelepek statystyki i prawd oczywistych pomieszany z propagandą.... Kasa wyrzucona w błoto Pani Wiceprezydent II żółta kartka - pierwsza za brak sprawozdanie z poprzednich konsultacji druga za dokumentem nie socjologiczny przygotowany przez socjologa...
    1
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-10)
Reklama