UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Łapy precz od Bażantarni! Projekt wschodnia nalezy jak najszybciej zaniechac a odpowiedzialnych za wybetonowanie obecnego odcinka do lesniczowki ukarac za niegospodarnosc na minimum 10 lat odsiadki. Ludzie kto to widział prowadzic ruchliwa obwodnice przez ten piekny las miejski. We lbach sie tym POwcom POprzewracało!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    33
    Jawamwójtaniewybierałem(2025-04-09)
  • @Jawamwójtaniewybierałem - Psychiatrzy w Elblągu przyjmują także prywatnie.
  • @Jawamwójtaniewybierałem - Ech, ty sam jesteś obwodnica a skoro udziału w wyborach nie bierzesz to zamilknij bo nie masz moralnego prawa zabierać głosu
  • @Jawamwójtaniewybierałem - a ty jak długo siedzisz pisowski prowokatorze?
  • @Jawamwójtaniewybierałem - I wszędzie powtarzane te same slogany, że niszczona bażantarnia, że obwodnica, że las miejski. Planowana droga nawet nie zahacza o tą prawdziwą wielką Bażantarnię. Wszyscy co piszą, że przez tę drogę zniszczy się las, nie mają kompletnie pojęcia, jak wielki to jest las, gdzie się zaczyna i gdzie kończy, a jedynym ich wyjściem do Bażantarni jest polana z wiatami i tłoczenie piwska przy ognisku.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    Ploterek(2025-04-10)
Reklama