UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Cieszę się, że nasze argumenty przełożyły się na działania Pana Prezydenta, niech Elblążanie zagłosują.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    15
    35
    ArturPytliński(2025-04-09)
  • @ArturPytliński - Chyba argumenty mieszkanki ? Tak wynika z tekstu.
    29
    3
    Elblążankaaa(2025-04-09)
  • @ArturPytliński - za dużo powiedziane, że argumenty NE wpłynęły na działania prezydenta. Ja czytam że prezydent "musi pogodzić dwa różne środowiska", i nic więcej. Nie może być tak by bezpieczeństwo komunikacyjne mieszkańców było nieistotne, nieprawdaż?
  • @Elblążankaaa - Oczywiście, może się źle wyraziłem, argumenty za rozwiązaniem w postaci głosowania zostały przyjęte. Mieszkance bardzo dziękuję za determinacje, bo pokazuje to, że jest oddolna sprawa, która bardzo interesuje Elblążan
    3
    10
    ArturPytliński(2025-04-09)
  • @ArturPytliński - to jak się ma - jedna mieszkanka przeciwko budowie ulicy dla tysięcy mieszkańców Elbląga, no jak?
  • @ArturPytliński - "Będziemy też obserwowali, jak odciąży się 13 Pułku, to będzie taki pierwszy nasz próbnik" - Pseudo przekierowanie ruchu z Bema spowoduje korek na zjeździe Bema w Saperów przy pętli tramwajowej - pas zjazdowy krótki, 3-4auta i piąte blokuje ruch na Bema. Miejsca brak na wydłużenie zjazdu. Nieświadomie "sprytny" plan miasta na szybsze budowanie ulicy Wschodniej wariant3 - tworząc kolejne zatory na Bema. Jeszcze wspomnicie moje słowa.
    1
    0
    Zator Zjazd Bema w Saperów(2025-04-10)
  • MariuszLewandowski-Fc @Zator Zjazd Bema w Saperów - Kolego jest ulica Wyżynna która biegnie po drodze gruntowej wzdłuż działek i to ona rozładuje korki - sam zobaczysz że będzie tam jechał sznur samochodów bo jak piszesz nawet prawoskręt przy pętli tramwajowej niewiele da. Jest jeszcze osiedle przy dawnej rozlewni wód gazowanych które można by było skomunikować z Ułańską lub Czarnieckiego. Cały ten rejon miasta jest mocno zapomniany bo to domki jednorodzinne i ludzie cenią tam ciszę jaką mają. Ale możliwości są....
    1
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-10)
  • MariuszLewandowski-Fc @ooo - Nie przeciwko budowie ale za konsultacjami... rozumiesz różnicę ? Ja jestem za Referendum jak pisąłem w paru sprawach w tym w sprawie Wschodniej. To wybór metody podejmowania decyzji w Elblągu... Prezydent woli podejmować je sam ale po konsultacji a je wolę zebyśmy decydowali wspólnie w Referendum. Mylisz siłę głosu z metodą liczenia tych głosów
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-10)
Reklama