UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jeśli rodziny to dostają 800 plus, jeśli emeryci to dostają 13 i 14 emeryturę, to na co ci ludzie wydają pieniądze że nadal są biedni. Ja pracuję, wypłaty mam 3500 zł i jakoś muszę wyżyć, opłacić mieszkanie, rachunki, kupić żywność, ubrania, lekarstwa, bilet na komunikację itd. I ja nie dostaję żadnych plusów, i ja pewnie na dary z banku bym się nie załapała. Bo pewnie za duży mam dochód.
  • I to jest właśnie pies pogrzebany. Ludzie pracujący mają mniej niż ci na zasiłkach itp. parodia, kraj z kartonu. Te paczki trafiają nie do najbiedniejszych a do tych średnio usytuowanych. Znam osobę, która i tak te rzeczy z paczki oddaje bo mówi że sam by tego nie tknął.
  • To trzeba dziękować rządzącym za tak marne wręcz głodowe pensje, ale o swoje profity dbają dobrze, ale skoro ludziom pasuje takie traktowanie to cóż....
  • A jeszcze ktoś anonimowy do Sejmu wysłał petycję żeby osoby bezdzietne płacił większy podatek z pensji brutto żeby utrzymywać osoby, które mają 800 plus i płacić to ba ich dzieci!!!! Czyli my mamy ich utrzymywać!!!!!
  • ja jako emerytka powiem pani tak po 45 latach pracy w szkodliwych warunkach mam 2002zł emerytury brutto po opłaceniu czynszu, Energi media gaz ubezpieczenie, ,i też muszę kupić żywność ubrania lekarstwo, ,I co zostanie mi. A to że jak dostanę tę 13.14 to raz na rok Więc o co te pretensje żale
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    INTERNAUTKA(2025-04-13)
Reklama