UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zamiast szkolenia wojskowego, nauka jak bezpiecznie dawać d.... Spokojnie jeśli dojdzie do dramatu na pewno wiedza o prezerwatywie wam się przyda.... Ręce opadają.... Wiadomo, że elbląg to bu.... , knajpy i nark..... Ale może troszku rozsądku?
  • Szkolenie wojskowe? Każdy ma wyje. ane w wojenki. Szkoda oddawać życia, za debilne decyzje polityków. Ale jeśli jesteś aż tak głupi, to gratuluję.
  • @jdjd - TAK TAK bo jak spadnie pocisk to odłamki najpierw się ciebie zapytają czy jesteś za wojną i jak nie to ominą ciebie ! Ty długo nad tym myślałeś czy już całkowicie wyłączyłeś funkcje życiowe swojego mózgu ? Na Ukrainie w Buczy ruskie się pytali czy ktoś jest za wojną a czy nie ? Może ciebie stworzył w piwnicy jakiś szalony naukowiec ?
  • Zamiast szkolenia wojskowego wolałbym szkolenie jak szybko uciec z Polski.
  • A Ty mądry rękoma ten pocisk zabronisz? Tego cię to szkolenie nauczy? Zapraszam do pierwszej linii frontu, właśnie takich głąbów potrzebują :) Ja sobie już zagranicą popatrzę, jak swojego życia nie szanujesz.
  • @jdjd - po tym co piszesz (takie bzdury) ewidentnie potrzebne tobie szkolenie wojskowe - chyba że już je masz i celowo wprowadzasz zamęt i defetyzm w społeczeństwie ?!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    3
    eryk-elblag(2025-02-19)
  • @eryk-elblag - Zlewam na te wojenki, normalny człowiek opuszcza ten syf. Mamy wojsko, za coś pieniądze biorą, ja się babrać w tym nie mam zamiaru.
Reklama