UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • HaHa! Jak przeczytałem artykuł oraz komentarze to aż śmiać mi się chcę z całości. Jeżdżę prawie co weekend do Gdańska z Gdańska na uczelnie i nigdy nie kupowałem biletu w kasie. U kierowcy można spokojnie kupić. Nawet jak są bardzo oblegane kursy w niedziele wieczorem do Gdańska to podstawiają kolejny autobus. Kolejny komentarz, który mnie rozbawił to wyszukiwanie połączenia. Ludzie! Ja jestem dumny z ą, ę, ć i innych ponieważ żyję w POLSCE!. Poza tym można nic nie wpisywać w wyszukiwarkę to będzie lista do wyboru przystanków. Komuś już ktoś dawno gdzieś nie zaglądał, skoro takimi pierdołami się zajmuje. Po Południu w tygodniu nie ma takiego obłożenia, żeby nawet kasy były czynne, a na kursy dalekobieżne można kupić przez internet bilet. Zgadzam się jednak, że PKS mogłoby wprowadzić sprzedaż biletów na większą liczbę kursów w internecie. A co do kupna biletów do Katowic, to tekst jakiegoś starszego dziadka, co pamięta jeszcze czasy komuny. Teraz to są różne firmy. Taka mała dygresja: Czy pracując na stacji paliw Lotos poleciłbyś tańsze/innej jakości paliwo na Orlenie? Odpowiedź jest oczywista. Nie! Jest to konkurencyjna firma. A jak ktoś chce kupić bilet z Warszawy do Katowic to niech szuka używając takiego wynalazku jak. .. uwaga. .. .. INTERNET. Dziękuję za wysłuchanie i poprawienie mi humoru. Studenci pozdrawiają i piją zdrowie za tych co udają.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    3
    zzzzzz(2014-01-30)
  • " Komuś już ktoś dawno gdzieś nie zaglądał" . .. naprawdę. .. nie interesują nas Pańskie preferencje, skoro Panu ktoś często tam zagląda to już naprawdę nie trzeba się tym chwalić na forum. Zresztą jeśli ma Pan jakieś braki i szczególną potrzebę, od tych spraw jest dział ogłoszeń -> damsko-męskie -> Różowa strefa
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    seriousSAM(2014-01-30)
Reklama