Panie Lewandowski-fC (czyżby skrót od fuck)! "Putania" to zapewne zdrobnienie od "putana", co? Warto zwracać uwagę na literówki, bo można wyjść na seksoholika!!!! No i gratulacje dla Redakcji PortEL - dzięki takim materiałom trybuni ludowi pokroju Lewandowskiego mają zajęcie i się nie nudzą!!!! Brawo!!!
@stefek - Bycie seksoholikiem podobnie jak bycie narkomanem czy alkoholikiem nie pozbawia nikogo prawa głosu w sprawach publicznych nawet jeśli jest dyslektykiem czy nawet bycia analfabetą. Trybun ludowy mój drogi to tytuł urzędowy w Cesarstwie Rzymskim a ja jestem raczej dziennikarzem obywatelskim choć od czasu napisania listu otwartego do posła Śliwki w zasadzie działalności dziennikarskiej nie prowadzę natomiast wiedzę jaką zdobyłem podczas tej pracy prezentuje w komentarzach ku dobru Elbląga bo jak wiadomo wiedza jest kluczem do podejmowania dobrych decyzji. Jeśli Pan wolisz być ignorantem proszę moich postów nie czytać - są wszak wyraźnie oznaczone. Za literówki oczywiście przepraszam, ,, ,